Artimieji ir pareigūnai netveria nerimu: dingo jaunas garliaviškis

  • Teksto dydis:

Kauno policija prašo pagalbos – be žinios dingo jaunas vyras.

Kauno pareigūnai vykdo Domanto Sakalavičiaus (gim. 1999 m.) paiešką. Vyras iš namų, esančių Kauno rajone, Garliavoje, Tulpių g., išėjo rugpjūčio 21 d. laikotarpiu nuo 9 val. iki 17 val. ir iki šiol į juos negrįžo. 

Dingusiojo požymiai: liekno kūno sudėjimo, tamsių, trumpų plaukų, tamsios spalvos akių, vilkėjo šviesios spalvos marškinėliais trumpomis rankovėmis, šviesius trikotažinius šortus, avėjo tamsiai pilkos spalvos sportbačius.

„Toks jo išėjimas ir nepranešimas jam visiškai nebūdingas, todėl labai nerimaujame ir prašome padėti“, – socialiniame tinkle skelbia vyro artimieji.

 

 

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, dėl D. Sakalavičiaus dingimo į Kauno policiją buvo kreiptasi pirmadienio vakare – apie 22 val., kai grįžę apie 17 val. į namus artimieji jo ten nerado, o pradėjus ieškoti sūnaus bei brolio jo mobiliuoju telefonu, šis buvo išjungtas. 

Gavus tokį pranešimą, iš karto buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl šio garliaviškio, kuris iki šiol policijai nebuvo žinomas, dingimo. Labiausiai ir pareigūnus neramina tai, kad nieko panašaus iki šiol su juo nėra buvę. 

Asmenis, žinančius šio jauno vyro buvimo vietą, jį mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno rajono policijos komisariato pareigūnę, tel. nr. 8700 60088; 868602974; el. paštu indre.simanaviciute@policija.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaikai neikit į mišką

Vaikai neikit į mišką  portretas
Miške vienos problemos

RIP in peace

RIP in peace portretas
Ilsėkis ramybėje

Regin

Regin portretas
kažkur skaičiau šią žinutę. Gal jau atsirado?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių