Pareigūnai aiškinasi, kas statybose ketino dirbti su svetimu įrankiu

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės, kuomet gegužės 30 d. apie 17.55 val. Kaune, Raudondvario pl. esančioje parduotuvėje pavogtas akumuliatorinis perforatorius.

Padaryta turtinė 200 eurų žala. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį asmenį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 606 80.

Kauno apskr. VPK. Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 4 d. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

senis

senis portretas
o kai mašina apiplplėšia ir neviršija 300eu yra chuliganizmas ir dar smulkus ir negirdėjau kad tiek triukšmo būtu ,pagalvokit kodėl.

SCIPAKAS.KAU.

SCIPAKAS.KAU. portretas
Geguze buvo salta iaip kas nori taip tas daro,ilicija nelabai nori dirbti tik jiesko is oziu pagalbos,atlygis sienas is pievu kuriu dar nenupjove

Aišku

Aišku portretas
Neleiskit vaikščioti su kapišonais ir bus ok..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių