Kažkam užkliuvo viešojo transporto stotelė: praeivius pasitinka pabirę stiklai

  • Teksto dydis:

Penktadienio pavakarę, tikėtina, piktadariai nusitaikė į viešojo transporto stotelės stoginę prie Kauno valstybinio muzikinio teatro. Vidurinis galinės jos sienelės stiklas ant suolelio pabiręs į tūkstančius smulkių šipulių.

Apie gruodžio 6 dienos įvykį minėtoje vietoje redakcijai pranešė skaitytojai. Jie neslėpė – pamatytas vaizdas kaip reikiant papiktino. 

„Kažkam tikriausiai panižo nagus ir sumanė padaryti pikta“, – įtūžį dėl tokio elgesio liejo kauniečiai.

Sulaukę pastarosios žinios, kauno.diena.lt žurnalistai  apie incidentą pirmieji informavo Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnus. 

Pasak jų, penktadienį tokio pobūdžio pranešimo apie įvykį Laisvės alėjoje, netoli Kauno valstybinio muzikinio teatro, nebuvo gauta.

„Nuvyksime į vietą, užfiksuosime  įvykį ir nustatinėsime, kam priklauso ši viešojo transporto stotelės stoginė. Turime rasti jos savininką ar atstovą, kuris pateiktų pareiškimą, kuriame būtų įvardyta padaryta žala. Tada pradėsime tyrimą“, – apie planuojamus atlikti veiksmus kalbėjo Kauno apskr. VPK budėtojas.

Kaip po kurio laiko portalui sakė jis, pareigūnai nuvykę į įvykio vietą renka tyrimui reikalingas detales. Pasak budėtojo, stiklo šipuliais pasirūpins bendrovės „Kauno švara“ darbuotojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ir kas gali paneigt kad taip ne Krabo piršteliai 'atžalyno' smegenėles veikia... :s

Edmundas

Edmundas portretas
Čia ne degradai , čia auga atžalynas , gražus atžalynas .

idiotiškas pavadinimas...

idiotiškas pavadinimas... portretas
tiksliau būtų - besmegeniai barbarai vėl siautėja.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių