Tėvai gali lengviau atsikvėpti: dingęs pirmokas Radvilas rastas prekybos centre

  • Teksto dydis:

Pirmadienį po pietų ėmė plisti pagalbos prašymas – po pamokų išėjęs iš mokyklos dingo pirmokas Radvilas. Laimei, po kelių valandų berniukas rastas sveikas ir gyvas.

„Gegužės 29-ąją apie 13.35 val. dingo mano dukters klasiokas – pirmokas Radvilas. Pasigedo mama, atėjusi pasiimti vaiko iš Kauno Suzukio progimnazijos, Šiaurės pr. 23“, – tokį įrašą feisbuke paskelbė Edita.

Informaciją apie dingusį 7-metį portalui kauno.diena.lt patvirtino ir Kauno policijos atstovai.

„Šiandien apie 15 val. gautas pranešimas, kad po pamokų išėjęs iš mokyklos dingo berniukas namų jis nepasiekė. Vykdomos intensyvios vaiko paieškos“, – teigė policijos atstovė ir visus, ką nors žinančius, ragino skambinti skubios pagalbos numeriu 112.

Apie 16 val. portalui kauno.diena.lt susisiekus su dingusio berniuko mama ji teigė, kad sūnus dar nerastas.

Apie 17 val. Kauno policija išplatino pranešimą, kad Radvilas rastas prekybos centre.

Informuojame, kad iš ugdymo įstaigos išėjęs ir dingęs septynerių vaikas rastas gyvas ir sveikas. Mažametis rastas Kaune, Pramonės pr. esančiame prekybos centre“, – gerą žinią pranešė policijos atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Socialinė darbuotoja

Socialinė darbuotoja portretas
tai vaikutis ir be tilyfuona , ir be pranešymū gavyklia ? ar tėvukai ubagiukai ?

na

na portretas
sutinku,kad kiekvienas turime angela sarga,bet sutikime,kad zemeje dabar daug durniu vaiksto,taip,kad nervintis ir ieskoti vaiko yra normalu,tam ir esame tevai,seneliai, vogti vaiku gal dar nevagia,bet ir primusti gali ir i vandeni istumti, protingu daug bet durniu irgi nemazai,o vaikai ir lieka jais,jie nelabai susigaudo laike,kas ta valanda ar dvi

Joo

Joo portretas
Komentatoriai neadekvatus -ar savo vaiku neturit ar smegenu?tai geriau patylekit... O teveliams dar vienas pvz, kad daugiau reikia kalbet su vaiku be šauksmo o kaip su sau lygiu ir paaiškint visas gyvenimiškas situacijas kas ir kada buna nesaugu ir pavojinga, kai vaikas neatsakingai elgiasi
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių