Neveronių skerdikas, sužalojęs mažiausiai du žmones, sulaikytas per pusę paros

  • Teksto dydis:

Policijos departamento suvestinės apie išskirtiniausius trečiadienio kriminalinius įvykius šalyje pradedamos pranešimu iš Kauno rajono – apie Neveronyse peiliu sužalotus vyrą ir moterį.

Kaip ir įprasta, teisėsaugininkai tokiais atvejais daugžodžiauti nelinkę – pranešama, kad 1990 m. gimęs vyras ir 1993 m. gimusi moteris sužaloti apie 21 val. konflikto metu. Vyras paguldytas į vieną Kauno ligoninių. Ten pat buvus nuvežta ir moteris, suteikus jai būtinąją pagalbą, išleista gydytis ambulatoriškai.

Kadangi vyro būklė sunki, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo, už kurį gresia laisvės atėmimas iki dešimties metų.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, pernakt ieškotas įtariamasis šiuo išpuoliu buvo sulaikytas tik šiandien apie 9.30 val. viename iš Kaišiadorių rajone esančio Karčiupio kaimo namų. Pirminiais duomenimis, ne savo gyvenamoje vietoje. Ir jokių incidentų, sulaikant įtariamąjį, nebuvo. 

Tame pačiame Kaišiadorių rajono kaime savo gyvenamąją vietą deklaravęs įtariamasis buvo gerai žinomas policijai ir iki šio įvykio – ne kartą teistas bei baustas už administracinius nusižengimus.

Ne vietiniai, pagal deklaruotą gyvenamąją vietą, ir nukentėjusieji. Jų deklaruota gyvenamoji vieta – kitame Kauno rajono gale esančioje Užliedžių seniūnijoje.

Tačiau, anot pareigūnų, nukentėjusieji su įtariamuoju buvo pažįstami. Sulaikymo metu pastarasis buvo blaivus. O, ar neturi alkoholio kvapo šis kruvinas išpuolis, pareigūnai kol kas negali atsakyti. 

Pirminiais duomenimis, apie šį įvykį policija sužinojo iš asmens, sutikusio trečiadienį apie 21 val. krauju pasruvusį sužeistąjį vienoje iš Neveronių gatvių.

Anot vietinės seniūnijos darbuotojų, jų gyvenvietė yra pakankamai saugi, todėl, panašu, kad šis nekasdieniškas įvykis joje susijęs su atvykėliais iš kažkur kitur.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KIndziulis

KIndziulis portretas
laisves partijos elektoratas

lietuvos teisesmauka is kalejimu recidyvistus

lietuvos teisesmauka is kalejimu recidyvistus portretas
paleido y laisve su apykojom , neva adaptuotis gyvenimuj laisveje, stai sie bandiugos ir pjauna , plesia ,zagina, dauzo snukius , nuvarineja masinas , prekiauja narkotikais ,ytraukineja jaunima ,nepilnamecius y nusikalstama veika ir kelia siauba nuormaliu pilieciu gyvenamopsiose vietose

Davatkom

Davatkom portretas
Nepilno proto recidyvistas kuri toki paleido is zonos ir puse metu siurpino gyventojus o mentai nieko nedare tik vaistais pompavo ji. Ciaupkit uzpakalius lojikai jei nezinot ka snekat nes patiem palinkeciau ant tokio uzsiraut, kad is misko atmynes dviraciu subadytu palinket telieka.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių