Nelegalaus Babtų paplūdimio kriminalas: per karščius dingusi poilsiautoja rasta tik po liūties

  • Teksto dydis:

Lietaus merkiamą pirmadienį pakaunėje iš vandens telkinių traukti ir skenduoliai. Pro Babtus tekančiame Nevėžyje aptiktas dingusios vietinės gyventojos kūnas.

Anot Kauno policijos atstovės, apie tai, kad dingo 1975 m. gimusi Babtų gyventoja, jos artimieji, teigę, kad moteris negrįžo iš paplūdimio, pranešė sekmadienį. Panašu, kad dar bandę prieš tai ieškoti jos patys, nes, Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovės teigimu, pirmadienio vidurdienį prašydamas jų narų pagalbos, ieškant galimai Nevėžyje nuskendusios moters, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas teigė, kad ji dingusi nuo penktadienio.

Ugniagesių gelbėtojų narai kviesti į nelegalų Babtų paplūdimį, kuriame, anot miestelio seniūno, vietiniai pripratę maudytis nuo seno ir, nors dabar tai – privati valda, jos savininkas tam neprieštarauja.

Ugniagesių gelbėtojų narai ieškojo dingusiosios pro Babtus tekančiame Nevėžyje apie pusvalandį. Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėje teigiama, kad už pustrečios valandos nuo gauto policijos prašymo vandens paviršiuje pastebėtas plūduriuojantis moters kūnas.

Nustatyta, kad tai – dingusiosios palaikai.

Tradiciškai tokiais atvejais pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Anot policijos atstovės, pirminės palaikų apžiūros metu jokių į akis krentančių išorinio smurto žymių ant velionės kūno nepastebėta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių