Nelaimių vakaras Kaune: per valandą miesto centre nukentėjo trys žmonės

  • Teksto dydis:

Antradienio vakare Kauno centre aidėjo specialiųjų tarnybų automobilių sirenos. Per valandą jo sankryžose užregistruoti du eismo įvykiai, kuriuose sužaloti visų rūšių eismo dalyviai – net trys žmonės.

Apie vieną automobilių susidūrimą – sankryžoje prieš Kauno apylinkės teismo Kauno rūmus, kurių slenkstį gali tekti minti šio eismo įvykio kaltininkui, pranešėme dar tą patį antradienio vakarą. Lietuvos kelių policijos tarnyba savo suvestinėse šiandien atskleidžia, kas, pirminiais duomenimis, įvyko minėtoje sankryžoje. Pranešama, kad prieš aštuonias vakaro Savanorių prospekte automobilis „Opel Meriva“, vairuojamas 54-erių moters, įvažiavo į šią sankryžą galimai degant raudonam šviesoforo signalui. Ir kliudė taip pat į ją jau įvažiavusį automobilį „Mazda“, kurį vairavo 18-metis. Nukentėjo šio 47-erių metų keleivis ir įtariama susidūrimo kaltininkė, kuriuos greitosios medikai išvežė į gydymo įstaigas.

Skaitytojo nuotr.

Tą patį antradienio vakarą, tik prieš septynias, Kauno specialiosios tarnybos skubėjo ir į Karo ligoninės bei Kaunakiemio gatvių sankryžą. Anot Lietuvos kelių policijos tarnybos, automobilio „Seat Alhambra“ 51-erių metų vairuotojas šioje gerai apšviestoje sankryžoje kliudė į pėsčiųjų perėją įėjusį 26-erių metų vyrą. Šis pristatytas į ligoninę.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTnukentėjo žmonėsavarijos kaune

NAUJAUSI KOMENTARAI

ВЛАДИМИР МОСКВИЧЕВ

ВЛАДИМИР МОСКВИЧЕВ portretas
А КАК ВЫ ЕЗДИЛИ БЫ ПО МОСКВЕ ТОГДА ГДЕ МИЛЛИОНЫ АВТОМОБИЛЕЙ МЧАТЬСЯ ПО УЛИЦАМ ГОРОДА? Я МНОГО ЛЕТ ТАМ ЕЗДИЛ ПО РАБОТЕ И БЕЗ ЕДИНОЙ АВАРИИ-ПРАВИЛА СОБЛЮДАЛ И ДИСТАНЦИЮ-ВОТ И ВСЕ

Kostia

Kostia portretas
Jaučiu, kad opeliukas išvažinėjo iš sankryžos, o jaunuolis su mazda šovė nelaukdamas žalios spalvos...

Anonimas

Anonimas portretas
nėr ko norėt.16val jau tamsu,kaip miške.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių