Nelaimė Kaune: judrioje gatvėje žuvo Lenkijos pilietis

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą Kaune esančioje Tunelio gatvėje buvo mirtinai sužalotas pėsčiasis.

Nelaimė įvyko apie 19 val. Tunelio g. važiuojant link geležinkelio stoties.

Policijos duomenimis, tuo metu, kai įvyko nelaimė, 50-metis Lenkijos pilietis ėjo nereguliuojama pėsčiųjų perėja. Jį partrenkė automobilis „Peugeot 307“, vairuojamas 58 metų vyro.

Dėl įvykio judrioje gatvėje buvo stipriai sutrikęs eismas, formavosi spūstys. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Petras greitis ,greitis ir dar karta greitis. Atsipekekit kaunieciai ,

saule

saule portretas
Ta vieta ypatingai klastinga tiek vairuotojui, tiek pėsčiajam. Kiekvieną rytą važiuoju tunelio g., matomumas prietemoje šitoje perėjoje labai prastas, o jeigu pėstysis eina neatsargiai, tai visai pavojinga. Atsakinga ir miesto savivaldybė. Tegu laiptus papildomus padaro, kad nereiktų žmonėms eiti per tokią judrią gatvę į stotelę. Užuojauta žuvusio šeimai, o vairuotojui stiprybės. Kiekvienas vairuotojas galėjo atsidurti jūsų vietoje.

Rimai

Rimai portretas
Ar tu manai, kad nors vienas vairuotojas pėstįjį nutrenkia tyčia? Ar tu žinai, kas ten per perėja, ten nepersižegnojus eit baisu. Matomumo jokio, pėstysis iš tos gatvės pusės, kurioje jis guli, nusileidžia nuo kalniuko, t.y. net nelabao gali stovėt matomas palei pat gatvę. Čia ne nusikaltimas, o tiesiog nelaimė, ir žuvusiajam, ir vairuotojui. Labai užjaučiu vairuotoją ir žuvusiojo artimuosius.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių