Neįprastas vaizdas: Kauno centre įlūžus asfaltui į duobę įkrito šiukšliavežis

  • Teksto dydis:

Sekmadienio rytą, apie 8 valandą, Kaune į asfaltą įlūžo ir duobėje atsidūrė bendrovės „Kauno švara“ šiukšliavežis.

Neįprastas incidentas įvyko Maironio gatvėje, 1 numeriu pažymėto namo kieme.

„Mūsų tarnyba į įvykio vietą nuvyko apie 12.45 val. Vietą aptvėrėme „Stop“ juosta. Dirbama kelias valandas. Daugiau komentuoti situacijos negaliu“, – popietę portalui kauno.diena.lt sakė telefonu atsiliepusi bendrovės avarinės tarnybos atstovė.

Incidento metu žmonės nenukentėjo, tačiau mašina gerokai apgadinta.

„Ten – išbetonuota ertmė, tačiau, kas ten tiksliai yra – ar požeminiai koridoriai, aikštelės ar sandėliukai – nėra aišku. Šioje vietoje atsivėrė 3 metrų ertmė,  į kurią mūsų sunkvežimis įkrito. Džiaugiamės, kad nenukentėjo nei mūsų darbuotojai, nei kiti žmonės. Mašina ganėtinai nemažai apgadinta: vizualiai matosi, kad hidraulika pažeista, „nusėdęs“ kėbulas, pažeistas kuro bakas. Ji važiuoti negalės, tačiau apie 16.30 val. ją ištraukėme trimis kranais“, – pasakojo bendrovės viešųjų ryšių specialistas Jonas Tumpa.

Anot pašnekovo, tai pirmas toks atvejis bendrovės istorijoje. Bendrovė artimiausiu žada įvertinti, kokį nuostolį patyrė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Labai galvotas

Labai galvotas portretas
Nesupratau, kodėl nesimato fotografijoje stendo ,,Kaunas tvarkosi"?

Lija

Lija portretas
Taigi čia kieme, o ne gatvėje. SKAITYTI REIKIA!

Tarybmečiu

Tarybmečiu portretas
toje vietoje buvo slėptuvės. Prieš kažkiek tai metų toje vietoje irgi įlūžo sunkiasvorė mašina, ir tuomet spauda rašė apie po žeme buvusias slėptuves...
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių