Naujos žinios apie dingusį karį: matytas kituose miestuose, prisistato ne savo vardu

  • Teksto dydis:

Vasario 22 d. Kaune dingo jaunas karys. Nuo to laiko artimieji ir pareigūnai vykdo intensyvią paiešką, tačiau kol kas pastangos bevaisės. Šiandien socialiniuose tinkluose pasirodė informacija, kad vyras gali būti kituose šalies miestuose.

„Visi tie, kurie gyvenate Ukmergėje, Jonavoje, apžiūrėkite savo rūsius, taip pat mažiau prieinamas vietas, ūkinius pastatus. Kelios minutės juk nieko nekainuoja, o šio vaikino šeimai tai labai svarbu!“ – apie dingusį kaunietį Deividą Petkų rašoma vienoje feisbuko grupėje.

Taip pat teigiama, kad vakar, balandžio 6 d., jis matytas prie Ukmergės didžiosios „Iki“ parduotuvės, neatmetama, kad jis arba labai panašus vaikinas vakar apie 1 val. nakties dalyvavo muštynėse Jonavoje.

„Kitiems žmonėms prisistato ne savo vardu – gali būti Artūras, Gintaras ar Dovydas“, – įdomias detales vardija įrašu pasidalijusi moteris ir prašo šią informaciją skleisti kuo plačiau. Pridedama ir tai, kad artimieji nepraranda vilties surasti Deividą net ir praėjus tiek laiko nuo jo dingimo.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad apie 25-erių metų D. Petkaus dingimą vasario 22 d. socialiniame tinkle pranešė jo artimieji. Tą pačią dieną jauno vyro paiešką pradėjo ir policija.

Kauno apskrities policijos atstovė Justinos Kazragytės teigimu, nustatyta, kad karys paskutinį kartą dingimo dieną pastebėtas Kauno senamiestyje.

Vėliau užfiksuota, kad jo telefonas buvo aktyvus netoli Nemuno ir Neries santakos.

„Prie paieškos labai aktyviai prisidėjo tiek šeimos nariai, tiek kariai. Šiuo metu paieška vykdoma bendradarbiaujant su Priešgaisrinės apsaugos gelbėjimo pareigūnais“, – iškart po dingimo sakė policijos atstovė.

Kitiems žmonėms prisistato ne savo vardu – gali būti Artūras, Gintaras ar Dovydas.

Ugniagesiai atliko gelbėjimo ir žvalgybos darbus upėje.

Dingusio D. Petkaus artimieji socialiniame tinkle skelbė, kad vaikinas važiavo „Taxify“ pavėžėjimo paslaugas teikiančiu automobiliu, tačiau Rotušės aikštėje iš jo išlipo ir nuėjo nežinoma kryptimi. Vėliau jo telefonas užfiksuotas netoli Raudondvario plento.

Ieškojo ir tarnybos draugai

Kitą dieną po dingimo Juozo Vitkaus Inžinerijos bataliono profesinės karo tarnybos karių ne tarnybos metu taip pat ieškojo dingusio tarnybos draugo.

Apeitos Nemuno pakrantės, visos aplink dirbančios viešojo maitinimo įstaigos, įmonės, klausinėta aplinkinių, pranešė Krašto apsaugos ministerija.

Prie jų prisidėjo ir apie 30 civilių žmonių grupė. Bendrai ieškota Vilijampolės, Aleksoto pakrantėse, apleistuose namuose, griuvėsiuose.

Pasak savanorišką paiešką savaitgalį koordinavusio Juozo Vitkaus inžinerijos bataliono karininko leitenanto Jurgio Ulecko, išieškota maždaug 15 kilometrų tiek į vieną, tiek į kitą pusę nuo galimos dingimo vietos. Vienas karys paieškai buvo pasiėmęs asmeninę valtį, su ja dingusiojo ieškojo plaukdamas Nemunu, kiti keli kariai buvo pasiėmę asmeninius dronus, su jais žvalgė teritoriją.

Lietuvos kariuomenė Policijos departamento prašymu paieškai vykdyti buvo skyrusi sraigtasparnį.

Policija ir artimieji prašo atsiliepti visus, turinčius informacijos apie dingusįjį.

Ką nors mačiusius ar žinančius apie dingusį vyrą prašoma pranešti policijai  Bendruoju pagalbos telefonu 112, 837303450 arba numeriu 8 6 441 48 66.



NAUJAUSI KOMENTARAI

......

...... portretas
Vedes atrodo ,su žiedų vadinasi išėjo pas kitą ir gal nenori kad būtų surastas.Jeigu gyvas kam jį ieškoti,būtų ligonis ,psichiškai nesveikas tada reikėtų ieškoti.

as

as portretas
jeigu taip, ta jam kažkas su galva? kam slapstytis kaip bomžui gyventi nežinia kur?

Aneliutė

Aneliutė portretas
Pabėgo jisai nuo įkyrios bobos , štai ir viskas. O pinigų pragyvenimui gauna ką nors primušes.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių