Mįslinga motinos ir dukters mirtis: bejėgiai net teismo medicinos ekspertai

  • Teksto dydis:

Dviejų moterų mirtis Vilijampolės daugiabutyje – kietesnis riešutėlis teisėsaugininkams, negu iš pradžių atrodė.

Kaip jau rašyta, 1937 m. gimusios motinos ir jos 1967 m. gimusios dukters kūnai buvo aptikti viename Panerių gatvės daugiabutyje spalio 23-iosios ryte – po vyriškio, teigusio, kad jau kelias dienas nepavyksta susisiekti su mama, skambučio į Bendrąjį pagalbos centrą.

Jis nuogąstavo, ar Alzheimeriu sergančiai mamai nebus kas nors atsitikę.

Ugniagesiai gelbėtojai į skambinusiojo nurodytą antrojo aukšto butą pateko per balkoną, kurio duris buvo pravertos vėdinimui. Ir aptiko dvi negyvas moteris.

Policijos pareigūnai ant velionių kūnų jokių smurto žymių neaptiko. Ir pradėjo ikiteisminį tyrimą jų mirties priežasčiai nustatyti.

Belaukiant palaikų skrodimo išvadų, išsiaiškinta, kad moterys gyveno kartu, nors skambinusysis kažkodėl kalbėjo tik apie vieną iš jų. Be to, pagal palaikų būklę konstatuota, kad pirmoji turėjo mirti dukra. Nors abu kūnai rasti ant grindų.

Jaunesniosios velionės dukra policijai teigė, kad jos mama kurį laiką buvo bedarbė. Tačiau jau buvo susiradusi kosmetologės darbą vienoje kirpykloje.

Gavus palaikų skrodimą atlikusių teismo medicinos ekspertų pažymas, situacija tapo dar keblesnė. Jose teigiama, kad dėl palaikų būklės moterų mirties priežasčių jiems nustatyti nepavyko. Dėl ko tyrimą perėmė kolegos iš Vilniaus, atliksiantys papildomas ekspertizes.

Kol kas neaišku ir, kada šios moterys mirė. Tačiau pavyko rasti vieną kaimynę, kuri galimai paskutinė matė dukterį gyvą. Buvo susitikusi ją parduotuvėje.

Apklausus papildomai šią liudytoją bei kitus kaimynus ir peržiūrėjus velionių mobiliųjų telefonų išklotines bus bandoma nustatyti galimą jų mirties laiką bent preliminariai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saule

Saule portretas
Ats anonimui;Kaip anonimas tai ir debilas,tik nesamones gali rasyti kai zmonems nelaime.

Aš portretas
Komentatorei kaip visad!

Anonimas

Anonimas portretas
Matyt, šnipinėjo rusus, o tie novičioko įpylė...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių