Mįslė: kaunietis savo automobilyje aptiko tai, ko tikrai nebuvo palikęs

  • Teksto dydis:

Kauno policijos pareigūnai aiškinasi kiek neįprastą situaciją, kuomet šio mėnesio pradžioje kaunietis savo automobilyje rado tikrai ne jam priklausančius daiktus, o kam jie priklauso – nežinia. Policijos pareigūnai nori grąžinti radinį tikrajam savininkui, tad prašo gyventojų pagalbos.

Lapkričio 8 d. apie 13.30 val. Kaune, Eivenių gatvėje, Kauno klinikų teritorijoje esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje, vyras, sugrįžęs prie savo automobilio „Audi“, jame aptiko tai, ko tikrai nebuvo palikęs. Į automobilį buvo įdėtos keturios padangos su lengvojo lydinio ratlankiais ir dvi priekinės automobilio lempos. Jokių įsibrovimo žymių nerasta, jokie asmeniniai daiktai nedingo. Kas į užrakintą automobilį galėjo įdėti daiktus ir vėl po to jį užrakinti – nežinia, liudininkų nėra, o ir vaizdo kameromis ta aikštelės dalis nefiksuojama.

Gyventoją, pasigedusį ir, tikėtina, kad į beveik identišką, tik ne savo automobilį susidėjusį daiktus, policija prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 64 957, 8 700 64 940 arba el. paštu tomas.rinkevicius1@policija.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gintaras

Gintaras portretas
Aiksteliu nieks ten nesaugo. Tik pinigus ima

Lina

Lina portretas
O,brol,tai kyšis daktarui vairuotojui.Matyt per menkas kad grąžina.

Juokdariams

Juokdariams portretas
Tai audi jei rakina, tai tik kad kas ant sėdynės neprišiktų.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių