Londone besislapstęs kėdainiškis įkliuvo vos tik lėktuvas nusileido oro uoste

  • Teksto dydis:

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai Kauno oro uoste sulaikė iš Londono atskridusį lietuvį. Patikros metu paaiškėjo, kad vyriškis beveik metus ieškotas gimtinėje, nes yra nuteistas už padarytą nusikaltimą.

Pirmadienį Kauno oro uoste pasieniečiai patikrino reisu iš Londono atvykusių asmenų dokumentus. Kontrolės metu VSAT pareigūnai nustatė, kad vienas keleivis, 34-erių Kėdainių rajono gyventojas, turi nemalonumų su teisėsauga. Vyras yra nuteistas už nusikaltimą, o jo paiešką praėjusių metų spalio mėnesį paskelbė Kauno policija.

Pasieniečiai keleivį atvesdino į oro uosto užkardos tarnybines patalpas. Tą pačią dieną ieškomasis perduotas Kauno policijos konvojui.

Kaip nurodoma VSAT pranešime, šiemet Lietuvos pasieniečiai iš viso sulaikė 1 221 asmenį, kurio dėl įvairių priežasčių ieškojo teisėsaugos žinybos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cia matomai visi tie kuriuos anksciau

cia  matomai visi tie  kuriuos  anksciau portretas
laiko is kalejimo paleido ,,teisingumo ministras,,, KT samanams nepriestaraujant , kad negadintu lietuvos yvaizdzio pilnais kalejimais uzkistais , iskrypeliu , zudiku, manjaku , prievartautoju ,vagiu ir aferistu .... dabar juos uzsieny sugaudo tai anglai ,tai airiai, svedai ar porancuzzai ir deportuoja naxren atgalios y tevyne ,,...o ten jau laukia policajai ir ,,,,,sulaiko,,,, kol teisingumo ministras jiems uzdes apyvarpe ir paleis atgalios y laisve toliau daryt nusikaltimus....

Jore

Jore portretas
Aciu, as dziaugiuosi, kad pareigunai ypatingai gerai dirbate.Nors dabar galima atsigauti nuo tu nusikalteliu ir nuo grupuociu ispuoliu, ju vagysciu ir sukciavimo.Visada laimi teisingumas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių