Lombardo darbuotojas atpažino vogtą grandinėlę

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę Kaune pavogta brangi auksinė grandinėlė tą pačią dieną aptikta viename lombarde.

Praėjusią savaitę Kaune pavogta brangi auksinė grandinėlė tą pačią dieną aptikta viename lombarde.

Gegužės 6 d. apie 2.30 val. Kaune, Grigiškių g., namuose pabudusi 78-erių metų moteris pastebėjo nepažįstamą asmenį, kuris iš karto pasišalino. Apžiūrėjusi namus, moteris pasigedo 600 eurų vertės auksinio laikrodžio ir anūko auksinės grandinėlės, kainuojančios 10 tūkst. eurų.

Tą pačią dieną į vieną lombardą buvo atnešta vogta auksinė grandinėlė. Tačiau lombardo darbuotojas pažinojo šios grandinėlės savininką. Paėmęs grandinėlę, jis pasakė, kad ji tikriausiai vogta ir jis žino, kam ji gali priklausyti. Atvykęs 32-ejų metų savininkas atpažino savo grandinėlę, o įtariamąjį pristatė į policijos komisariatą.

Už šią vagystę 54-erių metų vyrui gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Kriminalistai, siekdami surasti ir pavogtą auksinį laikrodį, įtariamojo namuose atliko kratą. Laikrodžio pareigūnai nerado, tačiau aptiko įvairių daiktų, nuo bižuterijos ir juvelyrinių dirbinių iki fotoaparato, planšetinio kompiuterio bei grąžto, kurių įsigijimo vyras negalėjo pagrįsti.

Kriminalistai įtaria, kad šis asmuo galėjo įvykdyti ir daugiau panašaus pobūdžio nusikaltimų, kuomet iš neužrakintų butų pavagiami daugiausia papuošalai. Paskui jie parduodami lombarduose.

Jeigu atpažinote savo daiktus, žinote, kam jie gali priklausyti ar turite kitos tyrimui reikšmingos informacijos, pareigūnai prašo į juos kreiptis tel. (8 37)  30 30 55, 30 33 36, 30 34 50.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių