„Lexus“ vagyste įtariamo tadžiko sulaikymas Kaune – kaip epizodas iš veiksmo filmo

  • Teksto dydis:

Antradienio popietę Kaune vyko užsieniečio sulaikymas, kurio siužetas priminė veiksmo filmą.

Kaip praneša Kauno policija, šiandien apie 15 val. Kaune, Ateities pl., sulaikytas Tadžikistano Respublikos pilietis (gim. 1977 m.), vairavęs, kaip įtariama, vogtą automobilį „Lexus“.

Kauno apskrities policijos Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, vykdantys vogtų automobilių paiešką, Kauno mieste pastebėję prabangų automobilį „Lexus“ latviškais valstybiniais numeriais, bandė jį sustabdyti patikrinimui, tačiau šis nestojo. Priešingai – bandė ne tik pasišalinti, bet ir blokuoti pareigūnų automobilį. Galiausiai, iššokęs iš automobilio, puolė bėgti, o sėkmingai to padaryti nepavykus – priešintis pareigūnams. Panaudojus kovinius imtynių veiksmus, 42 metų vyras buvo sulaikytas.

Patikrinus sulaikytą automobilį nustatyta, kad automobilis yra paieškomas nuo š.m. kovo 25 d. kaip vogtas Kauno mieste.

Už vagystę numatomas laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Tyrimą kontroliuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 6-ojo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jozukas

Jozukas portretas
As irgi tokios nuomones tegul curbanus sunca namuo kurie atnesa milionus ir sukasi ne tyk je bet ir lietuvi ir mociutes ;). Reika priimt tuos curbanus kurie uz Lietuviu saskaita gyvena ir uoro uoste su koncertu p.......

Karys

Karys portretas
Ot.neykertu.....kokie.tie.ale.koviniai.veiksmai???čia.tipo.visi.mentai.kaip.van.damas?????

aaa

aaa portretas
gerai kad tadžikai čia jie prekiauja, iš to visas Kauno automobilių turgus gyvena ir Palemono bobutėms tenka. O vagia mūsiškiai ilgapirščiai.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių