Kuriozas Kaune: besislapstantį nusikaltėlį sugavo liftas

  • Teksto dydis:

Iš užstrigusio lifto – į įkalinimo kamerą. Taip baigėsi pusamžio kauniečio bandymas pasislėpti nuo teismo jam skirtos bausmės.

Specialiąsias tarnybas ankstų šeštadienį, apie pusę aštuonių ryto, jam iškvietė vieno M.Gimbutienės gatvės bendrabučio gyventojai. Skambinusieji teigė, kad jų dvylikaaukščio lifte užstrigęs žmogus, kuriam jie bandė padėti patys, tačiau tai – ne jų jėgoms.

Tradiciškai tokiais atvejais į Petrašiūnus pasiųstos beveik visos specialiosios tarnybos. Tačiau, išlaisvinti lifto kalinį sugebėjo tik UAB „Kauno liftai“ avarinės tarnybos darbuotojai.

Netrukus paaiškėjo, kad pastarieji vargo tik dėl to, kad lifte užstrigusį vyriškį sulaikytų policija. Jos pareigūnai, dėl viso pikto patikrinę savo duomenų sistemas, išsiaiškino, kad 51-erių metų išlaisvintasis jau apie metus slapstosi nuo jam skirtos arešto bausmės už nesunkų sveikatos sutrikdymą bei fizinio skausmo sukėlimą. Tačiau, duomenų, kad atlikti bausmę vengiančio mušeikos reikia ieškoti Petrašiūnuose, policija teigia neturėjusi.

Anot jos atstovės, sulaikytasis šiame bendrabutyje pas kažką svečiavosi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių