Kiek laiko progimnazijos prieigose pragulėjo galimai nusižudžiusio vyro lavonas?

  • Teksto dydis:

Nustatyta ne tik vyro, kurio kūnas vakar ryte buvo aptiktas vos už 100 metrų nuo Petrašiūnų progimnazijos pastato, asmenybė, bet ir, kas galimai jam atsitiko. Dėl šios prielaidos policija ir prašė šios ugdymo įstaigos vadovų leisti peržiūrėti jos vaizdo kamerų įrašus.

Kaip jau rašyta, tik po portalo kauno.diena.lt skambučio, Petrašiūnų progimnazijos direktoriaus pavaduotojas ūkio reikalams teigė supratęs, kodėl pareigūnams reikėjo šių įrašų. Nors Bendrajam pagalbos centrui apie prie daugiabučio, esančio prie pat progimnazijos stadiono, pastebėtą vyro kūną buvo pranešta dar 9.25 val. Portalo kauno.diena.lt pašnekovas prisipažino apie tai sužinojęs tik šio pokalbio metu.

Į įvykio vietą kartu su policija buvo atvykę ir greitosios medikai. Šie atskubėjo su reanimobiliu. Tačiau, kaip portalui kauno.diena.lt teigė vakar budėjusios Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja, įvykio vietoje aptiktas vyras jau nebuvo gaivinamas, nes jau buvo su akivaizdžios ir ne ką tik įvykusios mirties požymiais.

Skaitytojo nuotr.

Minėta prielaida, kad velionis galėjo čia pragulėti ne vieną valandą ir būti pastebėtas tik iš ryto, o jo asmenybė, kaip portalui kauno.diena.lt jau už pustrečios valandos po šio šiurpaus radinio teigė Kauno policijos budėtojas, iki vidurdienio dar buvo nenustatyta, šokiruoja. Nes paaiškėjo, kad šis vyras gyveno tame pačiame daugiabutyje, prie kurio ir buvo aptiktas. Ir jau už valandos po šio įvykio policija prašė ugniagesių gelbėtojų pagalbos atidaryti vieno šio penkiaaukščio buto duris. Tačiau pakeliui į įvykio vietą ugniagesiai gelbėtojai buvo atšaukti, pranešus, kad jų pagalba nebereikalinga.

Šiandien Kauno policijos atstovė patikslino, kad rastas negyvas 1948 m. gimęs vyras galimai iškrito iš vieno šio namo trečiojo aukšto buto.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, jis turėjo sveikatos problemų. Tradiciškai tokiais atvejais, pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.


Šiame straipsnyje: rastas lavonasKaune rastas lavonasPetrašiūnų progimnazijapagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių