Kauno viešbutyje sumušta atlikėja Mia

  • Teksto dydis:

Penktadienį viename Kauno viešbučių buvo sumušta dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, praneša delfi.lt.

Penktadienį apie 13.40 val. Kaune, Mickevičiaus g. esančiame viešbutyje, vyras (gim. 1987 m.) smurtavo prieš moterį (gim. 1983 m.).

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo. Jam  vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 2-ojo skyriaus prokuroras E. Tarasevičius.

Smurtu prieš moterį įtariamas asmuo po sulaikymo buvo apklaustas. Jo pozicijos bei šio poelgio motyvų ikiteisminiam tyrimui vadovaujantis prokuroras neviešina.

Delfi.lt teigia, kad neskelbiama kokius sužalojimus patyrė atlikėja.

Pati atlikėja socialiniuose tinkluose pirmadienio vakarą paliko trumpą komentarą.

„Turėčiau palikt komentarą vieną kitą, na, bet nėra ką palikt. Kas nori, pučia burbulą, o kas nenori, tas gyvena savo gyvenimą. Todėl visus noriu nuramint, man viskas gerai! Aš gyva ir sveika, draugai! Ačiū visiems už jūsų rūpestį. O visa kita vadinama gyvenimu! Tik vienų gyvenimas praeina su tomis pačiomis situacijomis tyliai ir ramiai, o kitų – ne. Todėl aš nenoriu daugiau eskaluoti tos temos, nes kai kurie žurnalistai, pasirodo, „gerai viską žino“ ir be manęs. P.S. Ir jei apie visų mūsų ir jūsų gyvenimus pradėtų rašyti, tai galėtumėt skaityt straipsnius nuo ryto iki vakaro“, – rašė Mia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

r

r portretas
Šalava nesikeičia

Tešmuo \\\\\.../////

Tešmuo  \\\\\...///// portretas
Uh.

Tėvas

Tėvas portretas
Dalbajobui Dievas nepadės :-)
VISI KOMENTARAI 72

Galerijos

Daugiau straipsnių