Kauno rajone sukčius iš senolės pasisavino santaupas ir papuošalus

Kauno rajone antradienį kriminalistai sulaikė vyrą, kuris, kaip įtariama, apgavęs senolę pasisavino jos pinigus ir papuošalus.

Antradienį, apie 11.00 val., Kauno rajone, Garliavoje, senolei į jos namų telefoną paskambino iš balso nepažįstamas vyras, kuris prisistatė Vilniaus miesto finansinės policijos tyrėju ir pokalbio metu įtikino, kad paštininkai senatvės pensiją atneša padirbtomis kupiūromis, todėl į namus atvyks kitas policijos pareigūnas, kuris paims visus turimus grynuosius pinigus, juvelyrinius dirbinius ir patikrins, ar jie tikri. Vėliau, kaip teigiama Kauno apskrities policijos pranešime, į namus atvyko nepažįstamas vyras, kuriam senutė atidavė 2 tūkst. eurų bei juvelyrinius dirbinius.

Tą pačią dieną Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai Garliavoje sulaikė vyrą (gim. 1991 m.), pas kurį rasti iš senolės pasisavinti pinigai ir juvelyriniai dirbiniai. Anksčiau ne kartą už įvairias nusikalstamas veikas teistas vyras, kuris neseniai buvo paleistas iš įkalinimo įstaigos, pripažino apgavęs moterį ir pasisavinęs ne savo grynuosius pinigus bei papuošalus.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo. Už tai gresia laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Šeštojo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

H

H portretas
Visgi reikia prisiminti senus laikus ir pastatyti gėdos stulpą ar ką panašaus. Prie kurio būtų rišami tokie tipai . Viešai apžiūrai ir ...... Beje pagavus neleisti slėpti veido .

nu bet

nu bet portretas
tai hipnoze

anonimas

anonimas portretas
senius reikia laikyti užrakintus ir neduoti laidinio telefono , visos nesamonės iškart atpuls
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių