Kauno policija vis dar aiškinasi, kam prireikė svetimų lauko baldų

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities policijos pareigūnai atlieka tyrimą dėl vagystės, kai liepos 10 d. apie 01.15 val. Kaune, Neringos gatvėje, per tvorą įsibrovus į aptvertą teritoriją, iš terasos pavogtas pintas baldų komplektas „Laguna“. Dėl šio įvykio savininkai patyrė 999 eurų žalą. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo asmenis, galinčius turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šiuos asmenis, žinančius jų buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą telefonu 8 700 60653, 8 37 303 450 arba rašyti el. paštu tomas.jankauskas2@policija.lt.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės, pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 straipsnio 2 dalį: tas, kas atvirai pagrobė svetimą turtą arba pagrobė svetimą turtą įsibrovęs į patalpą, ryšių kabelių kanalų sistemą, saugyklą ar saugomą teritoriją, arba viešoje vietoje pagrobė svetimą turtą iš asmens drabužių, rankinės ar kitokio nešulio (kišenvagystė) arba automobilį, arba pagrobė strateginę ar svarbią reikšmę nacionaliniam saugumui turinčių juridinių asmenų infrastruktūrą sudarantį turtą ar jo dalį, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės apribojimu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
ka ir pasakysi taikliai .Policija vis dar aiskinasi kas pasakis pavardes vagiu. Valio gerai dirba.todel ir siaucia vagys. Jei pagauna koki girta vietoj tai jau virsune

vikce

vikce portretas
pz ant kiek galekovi vagys turi but, kad lauko baldus vogt...

al

al portretas
Po ilgo ikiteisminio tyrimo paaiškės, kad svetimų lauko baldų prireikė vagims.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių