Dėl pareigūno sumušimo sulaikytas vyras teigia pats buvęs sumuštas

  • Teksto dydis:

Savaitgalį Kėdainiuose sulaikytas vyras, įtariamas ne tarnybos metu sumušęs policijos pareigūną, antradienį kreipėsi į policiją teigdamas, jog buvo sumuštas pats.

Kauno apskrities policijos duomenimis, sekmadienį apie 22 val. Kėdainiuose, šalia Didžiojoje gatvėje esančio restorano, be aiškios priežasties neblaivus 1995 metais gimęs vyras kartu su kitais asmenimis užsipuolė 1988 metais gimusį Kauno apskrities policijos pareigūną, kuris tuo metu nebuvo tarnyboje.

Jie nukentėjusiajam rankomis ir kojomis sudavė į įvairias kūno vietas, sužeidimus jis gydosi ambulatoriškai.

Buvo sulaikytas 1995 metais gimęs įtariamasis, jam nustatytas 2,54 prom. girtumas. Kitą dieną sulaikyti kiti du asmenys, gimę 1992 ir 1996 metais.

Antradienį minėtas 1995 metais gimęs asmuo pats kreipėsi į Kauno apskrities policiją ir nurodė, kad tai jis buvo sumuštas.

Pasak vyro, jį užpuolė ir sumušė 1988 metais gimęs pareigūnas.

Dėl įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

is

is portretas
akiu galima spresti kad zmogus nekaltas ir tai ne kiekvienam matoma ir greiciau tai puolimas del pasiteisinimo ne daugiau juk farus atstovauja daugiausia zemo mentatileto asmenys ir ciniskai izulus jauciantys virsenybe pries kita zmogu tai garliavinio tipo skvernu modelis.....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių