Į trečiokų klasę atėjęs vieno iš jų tėvas smurtavo prieš kitą mokinį

  • Teksto dydis:

Į policijos suvestines pateko dar vienas incidentas Kauno mokyklose. Ketvirtadienį sūnų trečioką į Žiburio pagrindinę mokyklą atlydėjęs tėvas smurtavo prieš savo vaiko bendraklasį.

Apie šį incidentą, įvykusį minėtoje Aukštųjų Šančių mokykloje, policijai pranešė patys pedagogai.

Anot jų, vos prasidėjus pirmai pamokai, minėtas 36-erių metų smurtautojas, atlydėjęs savo sūnų, kitų mokinių ir mokytojos akivaizdoje suėmė savo vaiko bendraklasį už kaklo ir prilenkė jo galvą prie stalo.

Anot pedagogų, devynmečiui, prieš kurį smurtauta, medikų pagalbos neprireikė.

Kauno policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Žiburio pagrindinės mokyklos direktoriaus pavaduotojas ugdymui ir neformaliajai veiklai Nikolajus Stasivas penktadienį portalui kauno.diena.lt teigė, kad po išpuolio įtariamasis, nieko nepaaiškinęs, skubiai pasišalino. Esą nesikreipė jis prieš tai ir į klasės auklėtoją ar mokyklos administraciją.

Anot pedagogo, kol kas šio incidento priežastis mokyklai nežinoma. Nors patys trečiokai kai ką pasakoja, tačiau vaikai esą gali prikalbėti visko.

"Greičiausiai tarp berniukų buvo kažkoks konfliktas ir vieno iš jų tėvas nusprendė padaryti savo tvarką", - tik tiek, praėjus daugiau kaip parai po įvykio, galėjo pasakyti edukologijos magistro mokslinį laipsnį turintis N.Stasivas, tikindamas, kad nė vienas iš šių trečiokų jokių ypatingų problemų dėl savo elgesio bent mokykloje nekelia. 

Kauno policija penktadienio vidurdienį taip pat teigė, kad kol kas jokių sulaikytųjų šiame ikiteisminiame tyrime nėra. Nepareikštas dar niekam ir įtarimas. Dar vis tikslinamos įvykio aplinkybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

būna, kai jau nebelieka

būna, kai jau nebelieka portretas
išeities, Kai kurie parazitai supranta tik adekvačias priemones

Vile

Vile portretas
Pvz.Salantu Gimnaziijoje apstota mergaite paaugle viena karta tik truputi apsizodziavo ant jos,,o antra karta ,po fizinio atejo I rubine kur niera kameru ir klasioke kitu draugiu akyvaizdoje sumuse ,sonkaulius ,ranka,,poto kada jinai vergdama ,ejo namo aukletoja mate net nepriejo paklausti,gryzus namo mama paskambino mokyklos direktoriai ji patare vaziuoti pas musikos tevus buvo kreiptasi I policija matysime kuom visa tai baigsis,as noriu pridurti kad mokyklose dirba nekompetetingi mokytojei ir visi tyli,dar yra problema kad nera uniformu ir vadinamos turtingu pifos demonstruoja madas cia tevu klaida.

Vile

Vile portretas
Nesuprantu Lietuvisku istatymu kaip pavizdziui 15 ,16 metu vaikas gali neatsakyti uz savo veiksmus statyti ant iskaitos sue jus 18 metu jie privatlo atsakyti uz savo veiksmus ir yra baudziami pvz.Airijoje kas cia per zmones leidzia situos istatymus.O sitoje situacijoje tevas pasielge teisingai nes siuo metu nei mokykla,neiValstybe ,nei vaiku teises negina Mūsų nuskriustu vaiku
VISI KOMENTARAI 60

Galerijos

Daugiau straipsnių