Moteris prašo pagalbos: prie Kauno pilies vyrą sumušė grupelė jaunuolių

  • Teksto dydis:

Kaunietė Marija ieško muštynių liudininkų.

Moteris portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad naktį iš penktadienio į šeštadienį, apie 1 - 1.30 val., netoli Kauno pilies esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje nukentėjo 41-erių vyras.

„Vyras buvo sumuštas labai stipriai: medikai siuvo veidą, lūžo ranka, tad reiks operacijos, buvo išmušti keli dantys. Liudininkai teigė, kad jį užpuolė trys ar keturi asmenys. Konfliktas įvyko, nes jis sudrausmino šiukšlinančią jaunimo grupelę“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo Marija.

Pašnekovė teigė, kad dėl incidento buvo kreiptasi į policiją. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Labai ieškome įvykį mačiusių liudininkų, ypač vaikino, kurio automobilyje esančiu registratoriumi buvo nufilmuotas incidentas. Patyrėme didelį stresą, todėl nesugalvojome pasiimti jo kontaktų“, – pasakojo moteris.

Policijos atstovė portalui kauno.diena.lt teigė, kad pranešimas apie muštynes prie restorano „Žemyn upe“ buvo gautas 1.55 val. „Buvo pranešta, kad sumuštas vyras. Jam iš burnos bėga kraujas“, – pasakojo policijos atstovė.

Turinčių reikšmingos informacijos prašoma skambinti telefono numeriu 8600 83 270, bendruoju pagalbos centro numeriu 112 arba Kauno policijos pareigūnams telefono numeriu 837 303450.

 


Šiame straipsnyje: muštynėsprašo pagalbosmuštynės prie Kauno piliesskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Artas

Artas portretas
Uzuojauta... Taciau tai ne pirmas atvejis "demokratineje" lietuvoje ... PVZ.:Stebisi kodel zmones bijo vaiku is vaiku namu, gyvenu salia slaito, per gatve - pesciuju tiltas i kuri laiptai apauge medziais, pastoviai renkasi paaugliu grupes( tarp ju vienas kitas pilnametis "su stazu"), pastovus triuksmas, buteliu "skraidymas" i kiema ...kaip manot, kokia tolesne ivykiu eiga ... issilavinusiam aiskinti nereikia ...

Žemyn arklidės

Žemyn arklidės portretas
Negeriu, po barus nesišlaistau, nemėgstu šurmulio ir chebrinių "razborkių", todėl sau mintyse "Žemyn upe" lyginu su arklidėm. Normalūs ( mano požiūriu ) į tokius "klubus" neina.

Kostas

Kostas  portretas
Policija turi budety prie D Jango iki kol visi isvaziuos namo taip pat ir prie kitu klubu ekipaze tik VYRAI pabreziu VYRAI
VISI KOMENTARAI 42

Galerijos

Daugiau straipsnių