Bušido Šilainių daugiabutyje: pirmą susidūrimą su policija įtariamasis prisimins ilgai

  • Teksto dydis:

Dar vienas Šilainių daugiabutis pateko į Kauno policijos suvestines. Trečiadienio pavakarę jos pareigūnai net du kartus vyko į vieną Vėtrungės gatvės daugiaaukštį. Pirmasis jų apsilankymas ten virto neeiliniu bušido. 

Kaip praneša Policijos departamentas, Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai atvyko tą pavakarę – apie 16.45 val. į vieną šio daugiaaukščio butą daryti kratos.

Su trikdžiais jie susidūrė jau nuo pat pradžių, nes 33-ejų metų asmens, minimo nutarime atlikti kratą, namuose nerasta. Tik jo mama, kuri skubiai paskambino sūnui. O šis parvykęs į namus nesutiko, kad juose būtų atlikta krata. Ir pradėjo tam aktyviai priešintis.

Remiantis policijos suvestinėmis, pareigūnai buvo stumdomi, tampomi už rankų, parversti ir net smaugti. Šis bušido, prasidėjęs bute, į kurį jie nesėkmingai bandė patekti, finišavo laiptinėje.

Galiausiai pareigūnų užpuolikas atsidūrė policijos areštinėje. O po to grįžta į jo butą ir ramiai atlikta krata.

Po tokios įvykių sekos minėtam 33-ejų metų šilainiškiui jau gresia dvi bylos vietoj vienos, susijusios su šia krata. Šis asmuo įtariamas mobiliojo telefono vagyste. Daugiau atskleisti kol kas nenorėta. Tik patikslinta, kad jis – vienintelis įtariamasis, neatsilaikęs prieš tokią pagundą.

Tačiau po tokio svečių iš policijos sutikimo jo atžvilgiu pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas – dėl pasipriešinimo pareigūnams. Už tai gresianti maksimali bausmė – laisvės atėmimas iki trejų metų yra tokia pati, kaip ir už minėtą vagystę, dėl kurios įtarimas prieš atliekant kratą jam dar nebuvo pareikštas.

Nebuvo šis dirbantis asmuo iki šiol ir teistas. Dėl ko, kodėl jis taip nesvetingai sutiko pareigūnus, neaišku. Beje šie nebuvo uniformuoti.

Policijos suvestinėse teigiama, kad 26-erių ir 42-ejų pareigūnai, sulaukę tokio aršaus jo pasipriešinimo, į gydymo įstaigą nesikreipė. „Eilinė darbinė situacija“, – nebuvo linkę sureikšminti šio įvykio jų kolegos.

Beje, galiausiai atlikus šiame bute kratą, minėto mobiliojo telefono nerasta. Tačiau rasta kitų pareigūnus sudominusių dalykų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kopustas.

Kopustas. portretas
Nu ir jam nieko nebus, gi tokia jau lietuvoje tvarka.

jonas

jonas portretas
ogi tam ,kad kelius uztvertu ir baudas rasytu dar reikalinga vaikus ir plastakes vaikyti ir dar daug smulkiu , nereiksmingu darbu turi policija,o kad fiziskai nusilpe tai karantinas uzdare sporto klubus ir mase zmoniu nusilpo

Henyte pasodinus y cype bandiugos pasidalino per puse

Henyte pasodinus y cype  bandiugos pasidalino per puse  portretas
vieni nuejo y policija tarnaut ,antri liko banditaut.... dabar susitike savas ,,,razborkes,, pagal sena yproty veda....
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių