Kaip veiksmo filme: verslininko atvažiavę reketuoti užpuolikai patys gavo kulkų?

  • Teksto dydis:

Į Kauną grįžta laukiniai 90-ieji? Toks klausimas kyla po vakar įvykusio užpuolimo Elektrėnų gatvėje. „Kauno dienos“ žiniomis, jau kurį laiką reketuojamas verslininkas nuo dviejų kaukėtų vyrų gynėsi šūviais.

Apie šį pirmadienio rytą vykusį incidentą Kauno policija rašo paros įvykių suvestinėje. Teigiama, kad dviem kol kas nenustatytiems asmenims užpuolus 60-metį vyrą, jis, gindamasis, iš teisėtai laikomo 9 mm kalibro pistoleto „PM“ atliko keletą šūvių į užpuolikų pusę.

Išsigandę šūvių užpuolikai pasišalino, o jų taikiniu tapusiam vyrui prireikė medikų pagalbos. Jis dėl rankos sumušimo šiuo metu gydomas ambulatoriškai.

„Kauno dienos“ šaltinių duomenimis, šis laukinius 90-uosius primenantis veiksmas vyko Elektrėnų gatvėje 8E esančioje bendrovėje „Gembės metalas“. Ne pirmą kartą į akistatą su jį reketuojančiais asmenimis stojęs užpultasis verslininkas buvo įsigijęs ginklą savigynai. Šis ir tapo jo išsigelbėjimu. Kaip ir jo stoję ginti įmonės ceche buvę darbininkai.

Gynėsi gulsčiuku

Liudininkų teigimu, į įmonės teritoriją ryte atvažiavo du kaukėti vyrai, rankose turėdami į lazdas panašius daiktus. Užpuolikus pamatęs verslininkas pro atidarytas duris įbėgo į cechą, sušuko, kad kas nors kviestų policiją. Kiti darbuotojai, pamatę kilusį chaosą ir įsiveržusius užpuolikus, griebė tai, kas pakliuvo po ranka tam, kad apsigintų. Vienas darbininkas griebė netoli buvusį gulsčiuką, o užpuolikas į jį trenkė metaliniu strypu ir sulankstė.

Liudininkai pasakojo, kad darbininkų buvo daugiau nei užpuolikų, tad šie bandė atsitraukti, išbėgo iš cecho ir įsėdo į automobilį. Tada verslininkas, pas kurį ir atvyko užpuolikai, iš savo automobilio išsitraukė šautuvą ir šovė į užpuolikus, išdužo jų automobilio stiklas.

Teritorijoje buvo kraujo, rodos, kad vienas iš užpuolikų buvo kliudytas kulka į šoną. Pašautas vyras bandė bėgti, lyg peršoko per tvorą.

Vienas užpuolikų – pašautas?

„Teritorijoje buvo kraujo, rodos, kad vienas iš užpuolikų buvo kliudytas kulka į šoną. Pašautas vyras bandė bėgti, lyg peršoko per tvorą. Kitas vyras sėdo prie vairo ir išvažiavęs iš teritorijos, paėmė pabėgusį pašautąjį. Sklido kalbos, kad policijai po kurio laiko buvo pranešta, kad vienoje degalinėje buvo pastebėtas automobilis su išdužusiu stiklu“, – „Kauno dienai“ kraupaus įvykio detales pasakojo liudininkai.

Jų teigimu, į įvykio vietą atvykę pareigūnai kelias valandas rinko įkalčius. Policija paėmė ir sulankstytą gulsčiuką, ir dar vieną kruviną metalinį strypą. Pareigūnai viską fotografavo, apklausė kelis darbuotojus. Jie teritorijoje buvo iki maždaug 14 val.

Redakcijos šaltinių duomenimis, verslininkas jau ne kartą kreipėsi į policiją dėl pasikartojančių užpuolimų.

Kauno policijos atstovės Justinos Kazragytės teigimu, panašus atvejis buvo įvykęs dar 2017-aisiais. Jau minėtas verslininkas kreipėsi į pareigūnus, iki šiol vykdomas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vanagas

vanagas portretas
I PAPRASTUS NK NESAUDO ,O JEI SU MIRTINOM LAZDOM EJO VIDURY DIENOS VADINASI TOKIUS BELIEKA NUPILT VIETOJ NES JIE KESINASI I ZMOGAUS GYVYBE O NE TAS KURIS GINASI.O KAS SAKE KAD JIE SAUTUVU NETUREJO .TIKEKIMES SUGAUS NARKOMANUS IR PASAKYS KAS KIEK SUMOKEJO MAZAI DAR ISSODINO JU

To to....

To to.... portretas
Tam cia kur zino kas koks, matau abu labu dundukai esat, vienas ir kitas pasalpiniai.Tik vienas tipo ne vatnykas o antras mol patriotas.Bet abu labu idijotai.

to: nelengva

to: nelengva portretas
Akivaizdus vatnikas teisina kauketus uzpuolikus :D ta prasme tu zinai kas yra darbas, ka reiskia turet imone ir apskritai ar pamokas paruosei jau? :)
VISI KOMENTARAI 51

Galerijos

Daugiau straipsnių