Kraupi nelaimė Kaune: po automobilio ratais žuvo vyras

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą Kaune įvyko skaudi nelaimė. Po automobilio ratais žuvo vyras, kuris ėjo neleistinoje vietoje. Kelias toje vietoje neapšviestas.

„Pranešimą apie nelaimę gavome 21.41 val. Paaiškėjo, kad automobilis partrenkė ir mirtinai sužalojo 1960 metais gimusį vyrą. Koks automobilis partrenkė, negaliu pasakyti. Įvykio vietoje dar dirba policijos pareigūnai“, – portalui kauno.diena.lt sakė Kauno miesto policijos budėtojas.

Avarija įvyko pravažiavus „Megą“, ties posūkiu į Sargėnus.

Papildyta. Pagal Policijos departamento pranešimą, Vandžiogalos plente automobilis „VW Multivan“, vairuojamas 41 metų vyro, veidrodėliu parbloškė, o iš galo važiavęs automobilis „Audi A3“, vairuojamas 31 metų vyro, partrenkė ir mirtinai sužalojo važiuojamąja kelio dalimi ėjusį 59-erių vyrą.

 


Šiame straipsnyje: avarija LTavarija Kaunemirtinai sužalojo vyrąSargėnai

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Algi, nepamiršk kad ir į perėją gali žengti TIK pirma įsitikinęs savo saugumu! Perėja - ne šaligatvis (kuriame, beje, irgi privalu dairytis), perėja - TIK vieta kur tau leidžiama kelią kirst.

Algiui

Algiui portretas
Tu bent skaitai kas parašyta? Kokia perėja? Prie ko čia perėja, jei asilas ganosi be skiriamų ženklų? Kaip kitaip gali pavadinti žmogų kuris nesisaugo?

Algis

Algis portretas
O per perėjas eiti saugu ?????? Jauni pasipūtę piemengaliai lekia kaip patrakę, patys nežinodami eismo taisyklių ir įžūliai viršydami greitį, nieko nežiūrint.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių