Kaune anūkas kardu grasino nužudyti senelį, vyras – nušauti buvusią mylimąją

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Kaune anūkas grasino nužudyti senelį, vyras – nušauti buvusią mylimąją, skelbia Policijos departamentas.

Vasario 19 d. vidurdienį V. Landsbergio-Žemkalnio g. esančiuose namuose 17-metis anūkas dekoratyviniu kardu grasino nužudyti savo senelį, gimusį 1942 m. Įtariamasis dėl sveikatos būklės paguldytas į Kauno klinikų vaikų psichiatrijos skyrių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti.

Vakar perpiet Ašigalio g. gyvenančiai 23-ejų metų moteriai atidarius buto duris, į butą įsiveržė buvęs draugas, gimęs 1983 m. Ji smurtavo prieš moterį ir, įrėmęs į galvą šaunamąjį ginklą, grasino nužudyti bei iššovė į sieną. Po šūvio vyriškis dar kartą ranka moteriai sudavė per veidą. Nukentėjusioji į medikus nesikreipė.

Neblaivus įtariamasis (1,34 prom. alkoholio) uždarytas į areštinę. Įvykio vietoje rastas ir paimtas nelegaliai laikomas revolveris „Kora BRNO“, kuriame buvo dvi tūtelės ir šeši šoviniai. Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl grasinimo nužudyti ir neteisėto disponavimo šaunamuoju ginklu.


Šiame straipsnyje: nusikaltimaigrasino nužudyti

NAUJAUSI KOMENTARAI

be zodziu

be zodziu  portretas
Na va europinio pavyzdzio perliukai jau su kardais shumina :)))) man po tokio istatimo praejo noras vaiku turet :)))0 dar pora tokiu istatymu ir tokiu perliuku teroristu grupele nuo 7-iki12 metu eis ir spardys siknas visiems gatvese zinonadami kad jiems niekas nieko negali padaryt :)))) Taip ir toliau uz eropines vertybes is kuriu isauga norvegiski Breijvikai :))))))

AnI.

AnI. portretas
Stai kas gavosi kai kai kam pelna nesantis alkocholio biznis karaliauja.Nereikia pelnytis is neturinciu valios.Daugeliui reikia,, apynasrio,,

Nuomone.

Nuomone. portretas
Statykit kalejimus,nes neturesit kur deti smurtautoju.Kaip bebuvo bet nebuvo sitokiu dalyku pries dvidesimt metu.Rykste ne vieno neuzmuse.Mokyklose buvo ramu.Gerbeme mokytojus ir salia esancius.Manau tos asarojancios ,kad gavo dirzo ,buvo verttos jei neklause geruoju.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių