Kaune pirmosios slidžių gatvių aukos registruotos jau popietę

  • Teksto dydis:

Iš ryto džiaugęsi, kad oro sąlygos pernelyg neapkrovė darbu, apie 14 val. Kauno policijos bei greitosios pagalbos medikai jau pradėjo skaičiuoti pirmąsias slidžių gatvių ir šaligatvių aukas.

„Kartais vasaros rytais būdavo daugiau eismo įvykių nei šiandien“, – apžvelgdami nuo 6 iki 9 val. Kauno gatvėse registruotus įvykius teigė miesto policijos budėtojai. Tačiau po 14 val. jų tonas pasikeitė.

Iš pradžių užregistruotas pranešimas apie Aleksote, M.Yčo gatvėje, nuo kelio nuslydusį automobilį „VW Golf“. Laimė, žmonės šio įvykio metu nenukentėjo.

Tačiau tai buvo tik pradžia. Netrukus konkuruoti su Aleksotu, kur slidžiau, pradėjo Garliava.

Nuo 15.40 iki 15.50 val. gauti net du pranešimai apie Garliavos K. Donelaičio gatvėje dėl slidžios kelio dangos nesuvaldytus automobilius.

Vienas jų kliudė tvorą. Kitas po dešimties minučių – kelkraštyje stovėjusią kitą transporto priemonę. Laimė, ir šį kartą nukentėjusiųjų nebuvo.

Baiminamasi, kad vakarėjant ir pradėjus dar labiau šalti, tokių pranešimų tik gausės.

„Kol kas nukentėjusiųjų dėl slidaus kelio nėra ypatingai daug – vos vienas kitas, bet dar – ne vakaras“, – antrino policijos budėtojams ir greitosios medikai.

Nuo 16 iki 22 val. Kauno apskrityje policija gavo keturis pranešimus apie nuo kelio dėl slidžios kelio dangos nuvažiavusius arba į šaligatvio bortelius atsitrenkusius automobilius. Žmonės nesužaloti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kur smelis

Kur smelis portretas
Salygatviu nebarsto

Jau įpratom:

Jau įpratom: portretas
ne jie kalti, kad gatvės slidžios, o mes - kad važinėjam. Darrnus nejudėjimas...

Anonimas

Anonimas portretas
jau priešpiet A.Smetonos al.Toyota ant šaligatvio užlėkė...
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių