Juoda diena Kauno ir pakaunės keliuose

  • Teksto dydis:

Pirmadienis pasižymėjo nelaimių gausa Kauno bei Kauno rajono keliuose. Iš vienuolikos tądien šalies miestuose užregistruotų eismo įvykių net šeši buvo Kaune. Čia nukentėjo ir beveik pusė visų tądien Lietuvoje avarijose sužalotų nepilnamečių.

Apie pusę šešių vakaro, Kauno rajone, Laumėnų kaime, į kairę sukusi vienuolikmetė dviratininkė susidūrė su ta pačia kryptimi važiavusiu automobiliu „Audi A3“, vairuojamu 25-erių metų moteris. Nukentėjusi nepilnametė paguldyta į ligoninę.

Apie 17 val. Kauno rajone, Stanaičių kaimo teritorijoje, magistraliniame kelyje A5 Kaunas–Marijampolė–Suvalkai nuo automobilio „VW Passat“, kurį vairavo 57-erių vyras, atsikabinusi puspriekabė atsitrenkė į skiriamosios juostos atitvarus. O pats „VW Passat“ – į dešinėje kelio pusėje esančius kelio atitvarus. Puspriekabę kliudė antrąja eismo juosta važiavęs automobilis „Nissan Primera“, vairuojamas 27-erių vyro. Nuo smūgio „Nissan Primera“ sukdamasis taip pat trenkėsi į skiriamosios juostos atitvarus. Nukentėjo jo 24-erių keleivė, kuri nuvežta į ligoninę.

Prieš šeštą vakaro, Kaune, Jurbarko gatvėje, stabdydamas motociklą „Suzuki VL 125“, važiuojamoje kelio dalyje su juo griuvo ir susižeidė 52-ejų vyras. Dėl kojos lūžio jis paguldytas į ligoninę.

Dar vienas motociklas Kaune apvirto prieš dešimtą vakaro Ateities plento ir Chemijos gatvės sankryžoje. Šiuo „Piaggio X9 125“ važiavo septyniolikos ir 19-kos metų vaikinai. Nukentėjo teisę vairuoti šią transporto priemonę turintis nepilnametis jos vairuotojas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Piktas

Piktas portretas
Kazkas naujo, kai vw passat sugeba vilkt puspriekabe... ar bent pats rasytojas skiria puspriekabe nuo priekabos? Ir zino ka galima kabint prie lengvuju auto? Mane jau apima neviltis nuo zurnalistu nerastingumo... tiesiog nebegaliu skaityt laikrasciu del zurnalistu iskraipymu. Tenn buvo dviase priekaba. O puspriekabiu lengvasis prisikabint negali. Nebent pikapas koks bet Lietuvoj nesu mates jokiu pikapu su puspriekabem... ir pikapas gali virsyt bendrosios mases limita ir vadintis sunkvezimiu o ne lengvuoju...

Neleist

Neleist portretas
Miestuose ir keliuose važinėt tiem bukagalviam motociklietininkam - į pelkes juos ir tegul murgdosi nežalodami normalių žmonių
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių