Itališkos aistros Kaune: vietoj vestuvių – baudžiamoji byla

  • Teksto dydis:

Kauno teisėsaugininkai su smalsumu seka, kuo baigsis jų kolegos iš Patrulių rinktinės konfliktas su savo išrinktąja. Kaip pranešė Policijos departamentas, praėjusį savaitgalį jie abu praleido areštinėje.

Smurtu artimoje aplinkoje įtariamam vyriausiajam patruliui kolegas iškvietė pati jo išrinktoji. Pastaroji, šaukusis pagalbos apie pusę keturių nakties, teigė, kad prieš ją smurtaujama.

Nurodytu Kovo 11-osios gatvės adresu atvykę naktį iš penktadienio į šeštadienį budėję Kauno policijos patruliai rado šią jau nebe pirmos jaunystės porą neblaivią. Abiem nustatytas vidutinis girtumas. 46-erių metų kolegai – 2,08 prom. alkoholio. 42-ejų metų jo sugyventinei – 1,94 prom.

Išklausius abiejų versijų dėl to, kas įvyko, ir priėmus iš abiejų vienas kitą smurtu kaltinančius pareiškimus, abiem pareikštas toks pats įtarimas – dėl fizinio skausmo sukėlimo.

Ji teigė, kad pajuto grėsmę sėdėdama tąnakt prie kompiuterio. Esą šešėlis ekrane parodė, kad sugyventinis artėja prie jos su peiliu. Todėl, nieko nelaukusi, ir spyrė jam. Tai pasiteisino, nes peilis iš vyriškio rankų buvo išmuštas. Tada jis trenkė porą kartų jai per veidą, o, pradėjus šauktis pagalbos, puolė ir smaugti. Vos buvo paleista, moteris teigia surinkus telefono numerį 112.

Tačiau jos parodymus dėl patirto smurto dar turi patvirtinti teismo medicinos ekspertai. Kol kas jais tikėti, žinant, kad išsikvietusioji policiją vartoja vaistus nuo depresijos, tačiau, nepaisant to, – ir alkoholį, neskubama.

Policininkas savo pareiškime teigia, kad sugyventinė jį apspardė.

Neatmetama, kad ir dėl šio įvykio pradėti ikiteisminiai tyrimai subliukš, kaip jau ne kartą yra buvę, abiem pusėms susitaikius. Todėl, greičiausiai ir nepranešama, apie vyriausiojo patrulio nušalinimą nuo tarnybos.

Tačiau susitaikymo atvejis galimas, tik pilnai pripažinus savo kaltę bei atlyginus padarytą žalą.

Ne mažiau svarbi ir kita sąlyga – įtariamieji negali būti jau pasinaudoję šia įstatymų išlyga. Šiuo atveju nė vienas iš jų – dar nėra teistas. O policininkas ir anksčiau turėjo nukentėjusiojo statusą ikiteisminiuose tyrimuose dėl pasipriešinimo policijai bei pareigūno įžeidimo.

Paleisti iš areštinės sugyventiniai, kaip jiems ir buvo liepta, pasuko skirtingais keliais: pareigūnas grįžo į savo butą, kuriame viskas ir įvyko, jo išrinktoji laikinai apsistojo pas savo tėvus.       



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kur jo protas!

Kur jo protas! portretas
Išsilavines, su aukštuoju, policininkas , sumeta šmutkes su invalide, sergančia depresija. Varge tu varge, kur mes einam?!!!!!

Nu

Nu portretas
čia tai geras. Rado porą nebe pirmos jaunystės. Tai kas čia pagyvenę žmonės? Kaip tik pirma jaunystė. Jaunystė tikroji iki 30-35, pirma jaunystė perkopus 40, toliau po 50 branda ir galų gale senatvė.Pirmą kartą girdžiu,kad virš 40 metų nebe jauni žmonės. Moteris 42 metų tai toks laikas,kad gali dar gimdyt ir gimdyt. Beje dažnas šių dienų atvejis,kadangi tuokiasi 30 metų ir daugiau. Kada senoliais 70-mečius pavadina,tada pyksta kodėl. Juk jie dar neseni skaitosi. Be abejo,nes dirbt reikia iki 65m. Vadinasi vos ne senoliai turi eit į darbą ir art kaip artojai.

Goga

Goga portretas
Na ideta prie antrastes nuotrauka,kazkokia beprotybe,is kazkokio teatro ar siaubo filmo.kam taip reikia ,nejaugi ima kaifas pagalvojus kaip ziures skaitytojai.ne tokiu budu yra pritraukiami skaitytojai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių