Įspėja gyventojus: po kiemus Vilijampolėje vaikšto įtartinas asmuo

  • Teksto dydis:

Kaunietė Jolanta (tikrasis vardas redakcijai žinomas, – aut. past.) vilijampoliečius ragina neprarasti budrumo – naktį moteris kieme pastebėjo nelauktą svečią.

„Šią naktį Vilijampolėje Varnių gatvėje turėjome nelauktų svetimų asmenų apsilankymą. Tikrino teritoriją. Veido net neslėpė gobtuvais. Vilijampoliečiai, būkite labai atidūs! Jeigu atpažinote – praneškite! Likime saugūs“, – feisbuke rašė Jolanta.

Po moters įrašu pasipylė internautų komentarai. „Gal kelią trumpino“, – svarstė Vilma.

Akivaizdu, kad šis vizitas yra paruošiamieji darbai, todėl labai nejauku.

Tačiau vaizdo įrašo autorė Jolanta tokį variantą paneigė. „Kiti vaizdo įrašai rodo, kad tikrai ne, nes kurį laiką buvo prie namo spynos palinkęs“, – apie naktį matytus nelauktų svečių veiksmus rašė moteris.

„Jau pranešta ir Vilniuje, kad saugotis žmonėms, nes atpažinti per kaukes neįmanoma“, – rašė Stasė.

Internautė Airina stebėjosi vyro įžūlumu. „Vaikšto kaip po savo kiemą, įdomiai“, – rašė moteris.

Portalo žurnalistams susisiekus su Vilijampolėje gyvenančia Jolanta, ji neslėpė, kad po tokio nelaukto svečio vizito jaučiasi nesaugiai. „Esame labai susirūpinę ir nesaugūs, todėl norime apie tai informuoti kuo daugiau žmonių Kaune. Vaikščiojo vienas, apžiūrėjo namų spyną, jautėsi, kad žino mūsų kiemą, nuo durų apžiūrėjo kiemo teritoriją. Spėjame, kad tikrino, kiek mato kaimynai. Akivaizdu, kad šis vizitas yra paruošiamieji darbai, todėl labai nejauku“, – pasakojo Jolanta. 

Kadangi vaizdo įraše matyti, jog incidentas užfiksuotas sausio 9-osios naktį, pasiteiravome Kauno policijos budinčio pareigūno, ar tąnakt nebuvo sulaukta pranešimų apie vagystes Vilijampolėje. „Ieškojau įvykių, bet nuo 22 val. iki 6 val. Varnių gatvėje tokių įvykių neradau. Buvo Vilijampolėje dėl triukšmo įvykių“, – portalo žurnalistus informavo policijos atstovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Loreta984

Loreta984 portretas
To Anonimas. Juk parašė straipsnyje, kad Varnių gatvėje

Slabadukas

Slabadukas portretas
net neabejoju, slankiojo visiems gerai pažįstamas Kovidas

Geras

Geras portretas
Tai nusipirkite šautuvą ir nusaukite
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių