Į Vilijampolę sulėkė pareigūnai: šeštas jausmas jų neapgavo (atnaujinta)

  • Teksto dydis:

Penktadienio popietę Vilijampolėje patruliavusių Kauno policijos pareigūnų įtarimą sukėlė BMW ekipažas. Šeštas jausmas patrulių neapgavo: pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Apie šį įvykį Vilijampolės gyventojai, atkreipę dėmesį į du policijos ekipažus, stovinčius  prie Neries krantinės 12-ąjį numerį turinčio daugiabučio, pranešė socialiniuose tinkluose, į kuriuos įkėlė ir užfiksuotą vaizdą.

Jie teigė, kad pareigūnai čia stovi jau ilgokai – maždaug nuo 17 val.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojai portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad šis įvykis susijęs su 15.40 val. jų kolegų iš Patrulių rinktinės minėtoje vietoje pastebėtais dviem įtartinais asmenimis.

Kauno policijos atstovė šeštadienio ryte patikslino, kad patrulių įtarimą sukėlė du jaunuoliai, stovintys prie automobilio BMW. Artėjant prie jų, įtarimai dėl šių asmenų elgesio tik stiprėjo.

Atlikus šių 21-erių metų jaunuolių asmens apžiūrą, aptikta, kaip įtariama, narkotinės medžiagos, skleidžiančios aitrų kvapą.

Pradėjus ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotikais be tikslo platinti, sulaikytieji nuvežti kraujo tyrimamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ANUPRAS

ANUPRAS portretas
Ketvirtadienį prie Taikos pr. 38 namo irgi pusę dienos stovėjo du policijos ekipažai ir greitosios med. pagalbos automobilis , kažką išsivežė , bet komentarų nėra .

Laisvės partija siautėja ?

Laisvės partija siautėja ? portretas
pamiršo, kad Kaunas, tai ne seimas, čia laisvai neapsinarkašinsi.

aš portretas
pagal antraštę tai pamaniau jog sulaikė kontrabandininkus už milijoną,o pasirodo tik rukalius.Ryškiai neturi rimtesnių darbų mūsų poreigunėliai.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių