Į Kauno marias įvažiavo automobilis su senoliais

Trečiadienio popietę prie Kauno marių ties Turistinių burlaivių savininkų asociacijos prieplauka sulėkė visos Kauno specialiosios tarnybos. Teko gelbėti į marias įkritusį automobilį su senoliais.

 

Didvyriais tapo keturi buriuotojai, pirmieji ištiesę pagalbos ranką netikėtai automobiliu „Honda Civic“ į vandenį įvažiavusiai garbaus amžiaus kauniečių porai.

Automobiliui atsidūrus vandenyje, kur keturių-šešių metrų gylis, nelaimėliai sugebėjo patys palikti skęstančią savo transporto priemonę. Tačiau kuo viskas būtų baigęsi, jeigu ne netoliese buvę buriuotojai, neaišku. Jie padėjo devintą dešimtį bebaigiantiems senoliams užsiropšti ant tiltelio, kur juos apžiūrėjo netoliese pratybose dalyvavę ir pranešimą apie nelaimę gavę ugniagesiai gelbėtojai. Jie budėjo prie nelaimėlių, kol atskubėjo du greitosios medicinos pagalbos automobiliai, išvežę nelaimėlius į Kauno klinikų Skubios pagalbos skyrių.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresniosios gydytojos duomenimis, pavojus jų gyvybei negresia. Tačiau 1927 m. gimusios moters E. G. būklė sunkesnė negu jos metais jaunesnio vyro J. G. Vežama į gydymo įstaigą, moteris medikams teigė nesupratusi, kas įvyko.

Nuskendusį senolių automobilį iškėlė narai. „Honda“ ištraukta iš 5 m gylio vietos, apie 15 m nuo kranto.

Pirminiais duomenimis, nelaimėliai atsidūrė tokioje nepavydėtinoje situacijoje pradėjus gesti automobiliui. Kurį laiką bandęs jį pastumti, palikęs žmoną salone, vėliau sutuoktinis įsėdo į automobilį ir pats. Ir netrukus šis nuriedėjo į vandenį.

Nelaimės, kuri įvyko apie 15 val., aplinkybes tikslina policija.


Šiame straipsnyje: Kauno mariosnelaimėsskendo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ryklys

Ryklys portretas
As ten laikau jakta tai labai baisu

viciunia iš Šančiu

viciunia iš Šančiu portretas
Tai ar senoliai(lyg keiksmažodis) ar garbaus amžiaus žmones?Nemokamas patarimas:nesiblaškykite pavadinimuose ir teisingai tuos pavadinimus naudokite ir pritaikykite.Nenaudokite senis,senolis,pienburnis,boba-nesitaikykit i gimines ir t.t.Gerbk kita labiau nei save ir kitas gerbs tave.Adie.

triusis

triusis portretas
Atsakymas skac kai sulauksi tokio amziaus ka tada galvosi ,neteisk ir nebusi teisiamas,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių