Partizanų gatvės daugiabutyje kilo gaisras: į medikų rankas atiduota buto šeimininkė

  • Teksto dydis:

Šeštadienį perpiet Kaune kilo gaisras. Į nelaimės vietą išsiųstos gausios ugniagesių pajėgos, per gaisrą dūmų prisikvėpavo garbingo amžiaus buto šeimininkė.

Bendrasis pagalbos centras praneša, kad informacija apie gaisrą Partizanų g. 124 gauta apie 11.46 val.

Tarnybos informuotos, kad dega šiuo adresu esančio daugiabučio butas.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno ugniagesių pajėgos, informacija perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai, Kauno policijos komisariatui.

Nelaimės vietoje buvęs portalo kauno.diena.lt fotoreporteris užfiksavo, kad gesinti buto sulėkė trys ugniagesių autocisternos ir autokopečios. Taip pat nedelsiant atvyko ir greitoji medicinos pagalba.

Apie 12.20 val. ugnis jau buvo užgesinta, likę tik pavienės smilkstančios vietos. Iš buto pro langą ugniagesiai šalino apdegusius daiktus.

Paaiškėjo, kad degė butas trečiame daugiabučio aukšte: išdegė ne tik bute esanti virtuvė ir koridorius, bet apdegė ir laiptinė, dužo langai.

Eitvydo Kinaičio nuotr.

Pasak ugniagesių, gesinant vandeniu užlieti žemiau gyvenančių kaimynų butai.

Kauno ugniagesių atstovas portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad gaisro metu medikų pagalbos prireikė 76-erių buto šeimininkei – moteris prisikvėpavo dūmų. Po pirminės apžiūros vietoje ji pristatyta į gydymo įstaigą.


Šiame straipsnyje: gaisrasdega butasgaisras Kaune

NAUJAUSI KOMENTARAI

Don’t fuck with US!

Don’t fuck with US! portretas
Politrukas - (rus. - politinis vadovas) - šnek. TSRS kariuomenės dalinio vado pavaduotojas politikos ir ideologijos reikalams.Užsimerk, pasilenk ir mes tau spirsim į šikną tu Rusų pidare!

Komentatoriams i veida

Komentatoriams i veida portretas
Visu pirma perskaitykite straipsni! Žmogui 76 metai! Gyvenime nei rūkė nei alkoholį vartojo, žmogui nelaimė atsitiko, o visiems kitiems tik pasišaipyti!supraskit kad prarado viska, daiktus, turta, prisiminimus, svarbiausia NAMUS!!! O kam rūpi kaimynu turtas- yra draudimas kuris padengs nuostolius! Čia juk ne tyčinis padegimas!

Kaimynas

Kaimynas portretas
Bile parekaut. Buvot, zinot kaip kas ir del ko? Elektrinis virdulys kaltas. Langa isdauze ugniagesiai. Moteris tvarkinga.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių