Gaisras Marvelėje sunaikino viską: jauna šeima meldžia geradarių pagalbos

Naktį iš antradienio į trečiadienį Marvelėje kilo didžiulis gaisras. Liepsnos sunaikino gyvenamąjį namą, o jauna šeima su dviem mažais vaikučiais po gaisro liko be nieko. Padėti šią sunkią akimirką išgyvenantiems kauniečiams galime kiekvienas.

Portalas jau rašė, kad apie 2.30 val. gausios ugniagesių pajėgos vyko į Marvelės gatvę, nes čia atvira liepsna degė 49  numeriu pažymėtas gyvenamasis namas.

Iškart po nelaimės Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovas teigė, kad iš namo spėjo išeiti šeima su trejų ir penkerių metų vaikais. Laimė, žmonės nenukentėjo.

Kaip portalui kauno.diena.lt pasakojo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovas, sudegė šiferiu dengtas namo stogas, išdegė 15 ir 20 kvadratinių metrų patalpos. Liepsnos surijo namų apyvokos daiktus, buitinę techniką, baldus. Buvo sulietas visas pirmas aukštas. Iš namo buvo išnešti du dujų balionai, kad šie nesukeltų sprogimo. 

Po valandos gaisras buvo visiškai likviduotas, o jauna kauniečių šeima liko kaip stovi. Ketvirtadienį portalui kauno.diena.lt pavyko susisiekti su mažamečių mama Evelina. Moteris teigė, kad kol namas bus atstatytas, laikinai glaudžiasi pas vyro tėvą.

„Pabudome naktį pajutę gaisrą. Tuoj pat išbėgome į lauką pliki basi. Sudegė visiškai viskas. Labai prašome žmonių pagalbos“, – dar iš šiandien sunkiai žodžius renka Evelina.

Kaunietė teigia, kad gaisro priežastis – elektros instaliacijos gedimas: „Nespėjome susitvarkyti“. Šiuo metu visa šeima gyvena viltimi ir tiki žmonių gerumu. 

„Labai reikalingos statybinės medžiagos namui atstatyti. Iš anksto dėkojame kiekvienam, padėsiančiam šiuo sunkiu metu“, – vilties nepraranda Evelina ir teigia, kad dabar labiausiai džiaugiasi, jog niekas iš šeimos narių nenukentėjo.

Norintys paremti kauniečių šeimą tą gali padaryti ir pervedant pinigus į sąjungos „Vardan šeimos“ banko sąskaitą:

Sąskaitos numeris: LT 317180900007700124 (Šiaulių bankas).

Mokėjimo paskirtis (būtina nurodyti): auka Edvino Vento šeimai.

Asmeniškai susisiekti su šeima galima tel. nr +37060181424.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena portretas
As tai nesistebiu tais nieksiskais komentarais juk cia lietuviai, kaip tik pasitaiko proga ka nors aplot taip ir loja juk ir uzsienyje tautieciai pasizymi , jei tik tenka kartu dirbti tai jau saugokis; kad neikastu o Jusu seimai uzuojauta tikrai kiek galesiu tiek pervesiu jums siek tiek padeti

Pažystu šeimą

Pažystu šeimą portretas
Nustok Evelina vaidint nuskriaustą,tie namai net ne tavo. Ką jūs ten atstatysit? Nieko jūs neužgyvenot,vaikai savaitiniam darželį,o patys lėbauja. Fb pastoviai dalinasi apie aukojimą,į darbą nulėkus prašė paramos. Nebūkit tokie nagli.

Vilma

Vilma portretas
LT7770440002156 46690 Evelina Ventiene pay pal : edvinasventas@gmail.com
VISI KOMENTARAI 54

Galerijos

Daugiau straipsnių