Besiskiriančių sugyventinių konfliktas žirgyne baigėsi tragiškai

  • Teksto dydis:

Kauno apylinkės teismas sekmadienį leido trims mėnesiams suimti 51-erių A.H., įtariamą žmogžudyste, liepos 4-ąją įvykdyta Marvelės žirgyne. Jo aukos kūnas kitą dieną buvo rastas netoli nusikaltimo vietos esančio miškelio bunkeryje.

Kaip jau rašyta, 33-ejų moters palaikai su smurto žymėmis veide bei kakle buvo aptikti liepos 5-osios pavakarę, apie 18.40 val.

Juos rado policija, tądien gavusi nužudytosios artimųjų pranešimą, kad šie negali su ja susisiekti.

Tą pačią liepos 5-ąją buvo sulaikytas ir aštuoniolika metų už savo auką vyresnis – buvęs jo sugyventinis A.H., dirbęs minėtame žirgyne arklininku. Jis buvo sulaikytas pas savo draugą, nes pastaruoju metu neturėjo, kur gyventi. Anksčiau jiedu su sugyventine gyveno Noreikiškėse, bet ši, padedama artimųjų, galiausiai jį išvarė.

Įtariamasis prisipažino pasmaugęs buvusią sugyventinę, kai ši atvyko liepos 4-osios vakare pas jį į darbą – pasiimti kai kurių savo daiktų. Esą kilus konfliktui. O po to įkėlęs į karutį ir prisidengęs tamsa išvežęs į minėtą bunkerį.

A.H. – jau teistas. Tačiau kol kas teisėsaugininkai negali patikslinti, kada ir už ką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To Zirgas

To Zirgas portretas
Dar vienas durnelis pasireiškė... Geriau patylėtum

Zirgas

Zirgas portretas
Nu jie gere rekaudavo naktimis bent normaliai pamiegot galesiu

To x-ray

To x-ray portretas
Pagal tokio apgailetino lygio straipsnio prašymą kokias gali dar išvadas daryti? Nepazinojei šios mergaitės, tad gal tu ir patylėk su savo pamąstymais, kurie nieko verti... Ir apie kokį isprovokavima kalbi? Tau gal taip pat su psichiką ne viskas tvarkoje? Ka reiskia, kad ta idiota išprovokavo? Koks gali būti pateisinimas čia? Nuo tokių idiotu kuo toliau... Tas durnelis iš Jos atėmė juk viską....
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių