Ateities plente – baisi avarija: žuvo žmogus, trys sužaloti

  • Teksto dydis:

Pirmadienį perpiet Kaune, Ateities plente, įvyko tragiška avarija. Po smūgio transporto priemonės suknežintos, žuvo žmogus, o dar trys – sužaloti. 

Bendrajame pagalbos centre pranešimas apie nelaimę Ateities plente ties 67 namu buvo gautas 13.10 valandą. Pranešta, kad įvykio vietoje yra prispaustų ir sužeistų žmonių.

Kauno apskrities policijos duomenimis, įvykyje susidūrė automobiliai „VW Passat“ ir „Audi 80“.

Avarijoje žuvo 79-erių „VW“ vairuotojas, į ligoninę pristatyti du kartu su juo važiavę keleiviai bei 33-ejų „Audi“ vairuotojas.

Vieno iš pravažiuojančiųjų nufilmuotame vaizdo įraše matosi, kad ant važiuojamosios kelio dalies guli moteris, galimai smūgio bangos išsviesta iš automobilio. Jai bando padėti į įvykio vietą susirinkę žmonės. 

Įvykio aplinkybės tikslinamos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kelio savininkas - Miesto savivaldybė

Kelio savininkas - Miesto savivaldybė portretas
Vyriausybės nutarimas nr. 155: Dėl Kelių priežiūros tvarkos aprašo patvirtinimo: 3.1. ...Kaune... visų gatvių taisymo ir priežiūros darbų ir SAUGAUS EISMO SĄLYGŲ užtikrinimo užsakovo funkcijas atlieka ir kelių (gatvių) vertę apskaito savivaldybės. LR Vietos savivaldos įstatymas: 6 straipsnis. Savarankiškosios savivaldybių funkcijos 32) savivaldybių vietinės reikšmės kelių ir gatvių priežiūra, taisymas, tiesimas ir SAUGAUS EISMO ORGANIZAVIMAS LR Saugaus eismo automobilių keliais įstatymas: 8. Užtikrindamas eismo saugumą, savivaldybės administracijos direktorius: 3) sprendžia eismo organizavimo klausimus miestų ir kaimų gyvenamosiose vietovėse, vietinės reikšmės keliuose; 4) rūpinasi vietinės reikšmės kelių ir gatvių priežiūra, organizuoja kelių saugumo audito, poveikio kelio saugumui vertinimo, kelių saugumo patikrinimo, didelio avaringumo ruožų ir saugumo lygio nustatymo...

kuri čia vieta?

kuri čia vieta? portretas
gal išvažiavimas iš benzo kolonkės?, ten į kairė pasukt tai yr kas veikt

Tikri runkeliai

Tikri runkeliai portretas
Paranoja jums Keras.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių