Apie avariją Vilijampolėje: taip vairuotojai jūsų siuntinius vežioja

  • Teksto dydis:

Penktadienio popietę eismo įvykio Vilijampolėje metu ant šono virto siuntų automobilis. Nors sužeistų išvengti pavyko, avarija gerokai papiktino žmones.

Pasak Kauno apskrities policijos, liepos 5 d. 11.55 val. gautas pranešimas, jog Pagėgių ir Juodkrantės gatvių sankirtoje susidūrė „Peugeot“ ir siuntų išvežiojimo automobilis „Renault“.

„Nors pirminiame pranešime tokios informacijos neturėjome, nuvykę pamatėme, jog viena iš transporto priemonių – „Renault“ – yra apvirtusi ant šono“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo pareigūnai.

Nelaimės metu sužalotų asmenų išvengti pavyko. Pirminiais duomenimis, vairuotojai taip pat blaivūs, nes patys pildėsi eismo įvykio deklaracijas.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Eismo įvykį užfiksavę ir nuotraukomis socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Kur stovi policija Kaune“ pasidaliję žmonės nešykštėjo kritikos siuntų automobilio vairuotojui.

„Va, taip siuntinių tarnybos siuntinius vežioja. Lekia išsižioję. Nesvarbu, kad gyvenamų namų kvartalas. Žmonės vaikšto, vaikai dviratukais važinėja. Atsakomybės – nulis“, – plūdo eismo įvykio vaizdus internete paviešinęs asmuo.

„Nepykit, po to lėtai pristato“, – šmaikštavo vienas iš komentavusiųjų. „Atvežė siuntą tiesiai į kiemą“, – pridūrė kitas. Internautai šį įvykį palygino su pavežėjais, pasak jų, šie panašiai elgiasi ir be navigacijos esą nieko nemato.

„Užsipuolė čia siuntas visi. Dabar antra mada bus po BMW? Tas lakstymas –dviprasmiškas žodis, gal tiesiog jūs lėtai važiuojate, o verkiate, kad jus aplenkė siuntos? Dėl jūsų juk skubam, mieli žmonės, dėl jūsų“, – apvirtusio automobilio vairuotoją pateisinti bandė vienas iš komentatorių.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėavarija LTsiuntų autobusiukassiuntos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Uzjausiu

Uzjausiu portretas
Patys pabandykit padirbėti siuntų isveziotojais ir pažiūrėsi ką uždirbsi vėžlio greiciais vaziuodami

Visi

Visi portretas
siuntų vežėjai laksto kaip šiknas nuplikę, nėra ženklų, nėra ribojimų, laikas moneta - ir žongliravimas gyvybėmis !

manau

manau portretas
cia reik manyt ne is gero gyvenimo priversti reik manyt lakstyt--pasidomet tvarka pacioj bendrovej reiktu---o jau po to jiesmininkus teisti.....bet bet-kaip anksciau o gal ne tik dabar siame lietuviskam laukiniam kapitalizme........
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių