Aliarmas Kauno centre: kambaryje nereaguojančią dukrą pamatęs tėvas griebėsi kirvio

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakarą per langą pamatęs lovoje gulinčią ir nereaguojančią savo dukrą tėvas ant kojų sukėlė specialiąsias tarnybas.

Pranešimą apie įvykį Kaune, šv. Gertrūdos gatvėje, Kauno apskrities ugniagesiai gavo rugpjūčio 5 dieną, 19.27 val.

Pranešėjas teigė negalintis patekti į nuomojamą butą, kuriame per langą mato gulinčią moterį. Atvykus ugniagesiams, paaiškėjo, kad pagalbą kvietė Lenkijos pilietis, gimęs 1987 metais. Vyras paaiškino, kad per langą mato kambaryje, lovoje, gulinčią ir nereaguojančią savo dukrą.

Pranešėjas prisipažino, kad buto duris panaudodamas kirvį jau bandė atidaryti pats – iškirto skylę. Mergaitė nereagavo ir į atvykusių gelbėtojų beldimą, todėl panaudojus parankines priemones ir diskinį pjūklą buto durys buvo atidarytos.

Paaiškėjo, kad mergaitė lovoje miegojo ir negirdėjo žadinimo. Atvykę ir ją apžiūrėję medikai sveikatos sutrikimų nenustatė. Policijos pareigūnai apie situaciją informavo buto savininką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hm

hm portretas
bet pala per langa ne lengviau butu ieit nei per duris su kirviu ?

Regi

Regi portretas
Tokie dalykai senukams dažniau būna, nes tie neprigirdi. O mano tėvas irgi būtų duris laužes, jei matytų gulint ir nereaguojant į beldima. Normali reakcija. Ypac dabar kai spauda pilna pranešimų, kad jauni ir žudosi, ir nuo narkotiku miršta, na ir meningokokine infekcija gali pribaigt. Ir teisiškai viskas tvarkoje, pagalbos suteikimas galimai pavojuje esančiam žmogui. Gali laužt duris ir daužt langus. Jos kaltė, kad užuolaidų neužsitraukia ir durų neatidaro.

Meskis

Meskis portretas
Morganos milteliai kalti.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių