Vilniuje iš klubo išėjusio jauno vyro palaikai rasti Kaune?

Kaune, Nemune, balandžio viduryje aptiktas jauno vyro kūnas. Portalas delfi.lt skelbia, kad tai gruodžio 9-osios naktį Vilniuje dingęs 22-ejų metų Darius Mitka. Tačiau policija to nepatvirtina.

Jaunas vyras lemtingąją naktį leido klube „Paparazzi“, o paryčiais išėjo ketindamas vykti į namus L. Giros gatvėje. Tačiau namo jis negrįžo. Teigiama, kad jis ankstų rytą buvo pastebėtas A. Jakšto gatvėje, netoli Neries.

Dingusiojo paieškos buvo bevaisės.

Anot delfi.lt, ekspertams ištyrus palaikus smurto žymių nerasta. Tikėtina, kad jaunas vyras nuskendo nelaimingo atsitikimo metu. Upės srovė palaikus per keletą mėnesių nunešė apie pusantro šimto kilometrų.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešųjų ryšių poskyrio vedėja Evelina Pagounis portalui kaunodiena.lt teigė, jog oficialiai dar nėra patvirtinta, kad rastas kūnas yra D. Mitkos. Jo sesuo atpažino brolio daiktus, tačiau rastas kūnas yra taip suiręs, jog sesuo jo tapatybės patvirtinti negalėjo. Atliekami tam reikalingi tyrimai.


Šiame straipsnyje: Darius Mitkamirtisnemunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Akvilė Mitkaitė

Akvilė Mitkaitė  portretas
Jam nebuvo 22 metai gal jūs juokaujat jis tuo metu 5 metų dukrą turėjo ir jam čia bus 22 metai. Aš esu jo dukra

Akvilė Mitkaitė

Akvilė Mitkaitė  portretas
Atsiprašau nieks jokių narkotinių nenaudojo, buvo žiemos naktis, tamsu, žmogus buvo girtas labai nepamatė ir nuo kalnelio nusirideno, nubėgo ir įkrito į ledą.

as

as portretas
Ar ne per daug cia tu skenduoliu per metus laiko atsirado. Kazkaip keista, kai tiek daug jaunu zmoniu iseina is klubo ir dingsta, o paskui randami paskende be smurto zymiu. Jei nesimato skyles ant galvos tai nesiskaito, kad zmogus sava valia isejo arba nelaimingu budu. Gal jau laikas pradet tyrti nusikaltimus, o ne nurasyt viska ant savizudybes.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių