Vairuotojų ydingą praktiką Kauno „Akropolyje“ išgyvendins baudomis

  • Teksto dydis:

„Kas „Akropolyje“ bent 3 aukšte pasistatė mašinas ant važiuojamos aikštelės dalies, laukia nemalonus siurprizas“, – perspėjo feisbuko grupės „Kur stovi policija Kaune“ viena narių.

Ši žinutė sulaukė komentarų ir reakcijų audros. „Pagaliau!“ – džiaugėsi vieni. Kiti gynė tokius vairuotojus. „Visa aikštelė pažymėta P raide, kad linijos subraižytos – tai parkavimo tvarkai ir vietai tik rekomendacija“, – komentavo kiti internautai.

Problema dėl ne vietoje parkuojamų automobilių – įsisenėjusi. Ne vienas pastebėjo, kad per visas šventes nemažai vairuotojų taip parkavimo automobilius, nekreipdami dėmesio, kad kitiems bus sunku pravažiuoti.

„Vakar „Akropoly“ teko būt, tai per garsiakalbius gal kokius penkis kartus prašė visų patraukti mašinas. Markę su numeriu kartojo. Nu jei nedašunta, tai ką padarysi“, – tikėjosi, kad bent baudos atves į protą nedrausmingus vairuotojus dar kitas komentatorius. Kiti irgi antrino, kad gudručiams taip ir reikia.

Pagaliau!

Kauno policijos atstovai portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad imtasi tokių vairuotojų.

„Nuo šių metų sausio mėnesio pradžios Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate buvo gauta aštuoniolika pranešimų Jūsų minimu adresu dėl netinkamai pastatytų automobilių, kai trukdo kitų automobilių eismui. Dėl tokio pobūdžio Kelių eismo taisyklių (KET) nusižengimų pradedama administracinė teisena“, – teigė Kauno policijos atstovai.

Pridūrė, kad Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas ragina gyventojus informuoti apie netinkamai paliktus automobilius, kurie riboja matomumą ar kitaip trukdo eismui, pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112. Taip pat primena, kad pastebėjus KET pažeidimus galima pranešti naudojantis elektroninių policijos paslaugų portalu www.epolicija.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bukit atsargus

Bukit atsargus portretas
Nufotografavus "ne ta" pazeideja gali pats susilaukti baudu ....

Vaistas

Vaistas portretas
Niekas nenori keist tuscius ratus.

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Kiek pastebėjau , tai stovi tie automobiliai , kurie dažnai kėsinasi ir į troleibusų stoteles , šluoja jas nuo žemės , jiems KET NEGALIOJA .
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių