Vairuotojai širsta dėl link Raudondvario plento nusidriekusios spūsties: kažkoks košmaras!

  • Teksto dydis:

Pirmadienio pavakarę kauniečiai pranešė tūnantys spūstyje.

Vieną tokių vairuotojai užfiksavo važiuojant Šilainių plentu kryptimi link Raudondvario plento.

„Regitros kalnas...“ – socialiniame tinkle „Facebook“ esančioje grupėje „Kur stovi trikojis Kaune“ rašė spūsties nuotrauka pasidalijusi Giedrė.

Po įrašu komentavę internautai spėjo, kad nusidriekusi automobilių eilė čia yra dėl  to, kad lapkričio 1-ąją žmonės važiavo lankyti artimųjų kapų. 

„Kažkoks košmaras“, – rašė Mantas. „Viskas, ragas – dabar Ingrida Šimonytė trečiadienį skelbs karantiną“, – šmaikštavo Mindaugas. O tuo tarpu Milda pridūrė nematanti šioje vietoje nieko keisto. Jai antrino ir Alfredas: „Nematėte kamščių – būdavo po 80 km stovėdavome“. „Dieną panašus vaizdas buvo apie 13 val.“, – sakė Justas. O Mantas pridūrė, kad vakar, sekmadienį, tokio vaizdo čia vairuotojai nematė.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams susisiekus su Kauno apskrities Vyriausiuoju policijos komisariatu (VPK) ir pasiteiravus, galbūt šioje vietoje, kur nusidriekė spūstis, įvyko avarija, budintysis darbuotojas patikino, kad pastaruoju metu apie eismo įvykį Raudondvario pranešimo plente negauta. Jis spėjo, kad situacija kebli veikiausiai dėl to, kad žmonės aktyviai lapkričio 1-ąją lanko kapines.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nera ko sirst, juk visi dabar masinuoti

nera ko sirst, juk visi dabar masinuoti portretas
toks ispudis jog tik pirmadieni buvo kamsciai, kai tik pristate namu aplink, raudondvario plentas kiekviena diena pasidari kamstinis nors rek, gryna masinu autostrada

Dažnai

Dažnai portretas
Kamščiai susidaro toje vietoje,kai uš Regitros išrieda mokomieji auto. 30-ą d.eismas iš Šilainių link kapinių vos judėjo.Ogi matau kelis mokomuosius auto ir pagalvojau,kad tikrai galima būtų per tokius pikus kitose gatvėse lavinti įgūdžius.

Anonimas

Anonimas portretas
O kai kiekviena ryta kamsciai nuo Raudondvario i Kauno pusę tai viskas ok?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių