Vienoje vietoje net kelis trikojus užfiksavęs vairuotojas: dar taip nematęs

  • Teksto dydis:

Trikojai – pastatyti atvirai ar užmaskuoti – jokia naujiena. Bet vienoje vietoje išvydę net kelis trikojus vairuotojai neslėpė nuostabos. 

„Prie Stašėnų link Karmėlavos ir link Jonavos iš abiejų pusių pastatė. Taip dar nematęs“, – stebėjosi feisbuko grupės „Kur stovi trikojis Kaune“ narys. Kitas patikslino, kad du trikojai pastatyti ir A1 kelyje ties „Autominute“, nukreipti į Vilniaus ir į Klaipėdos pusę.

„Labai gudriai padarė. Pravažiuosi ir kalsi per tapkę, nes greičiausiai pagalvosi, kad nukreiptas tik į atvažiuojančius“, – svarstė vienas internautų, komentuodamas tokią situaciją.

Tačiau toks lazerinis greičio matuoklis gali fiksuoti ir atvažiuojančių, ir nuvažiuojančių automobilių greitį, aprėpia šešias eismo juostas vienu metu. Sugeba pastebėti transporto priemonę, nutolusią 75 metrus ir arčiau.

Feisbuko grupės „Kur stovi trikojis Kaune“ nuotr.

Dėl šios situacijos komentaro kreipėmės į Kauno policijos atstovus. Gavę informacijos publikaciją papildysime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

XX FAKTOR

XX FAKTOR portretas
Ar situacija pagerejo ar tik zmoniu kisenes patustejo

Sūduvis

Sūduvis portretas
Daugiau greičio matuoklių, žinoma nežymėtų, daugiau policijos nežymėtų automobilių tai gal ir kelių padugnės supras kad egzistuoja KET kurių keliuose būtina laikytis. Būtų labai naudinga kad už stacionaraus pažymėto matuoklio už kokio puskilometrio pastatyti nežymėtą trikojį tai būtų ydomių dalykų, nes dabar pravažiavę kontroliuojamą zoną atsipalaiduoja ir lekia kaip šunys nutrūkę nuo lenciūgo.

Anonimas

Anonimas portretas
Nepatenkinti tie kurie pazeidinėja KET ,odėl manęs greičio matuokliai gali stovėti nors kas 100 m.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių