Žmonės sunerimo pamatę „Peugeot“ atlapotomis durimis: dar labiau nustebino savininkės paaiškinimas

  • Teksto dydis:

Antradienio rytą Kauno rajone esančių Užliedžių gyventojams nuostabą sukėlė pievoje stovintis automobilis atlapotomis durimis. Pareigūnams susisiekus su savininke ši sakė transporto priemonę čia palikusi pati. Duomenų apie tai, kad automobilis būtų apvogtas neturima. Jei paaiškės, kad transporto priemonė trukdo eismui, savininkė bus įpareigota ją patraukti.

Informaciją apie Užliedžiuose stovintį „Peugeot“ socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo vietinis gyventojas. „Vakar galvojau, kad kažkas tvarkosi. Dabar žiūriu, kad vis dar atidaryta viskas. Ant pakilimo tako stovi“, – skelbta oficialioje Užliedžių grupėje.

„Čia palikta likimo valiai – kažkam nereikalinga, tai nusprendė atsikratyti“, – svarstė prie įrašo komentavęs Vaidas. „Keistas žmogus, kuris taip paliko“, – stebėjosi Simona. „Žmogus tiesiog sugalvojo išsivėdinti mašiną“, – šmaikštavo Arnas.

Kiti internautai buvo nusiteikę rimčiau ir sakė, kad apie paliktą automobilį reikėtų pranešti pareigūnams. Regis, kaip tarė, taip ir padarė – Kauno apskrities pareigūnai patvirtino balandžio 12 d. 20.35 val. gavę pranešimą apie Kauno rajone, Užliedžiuose, buvusio aerodromo aikštelėje, paliktą automobilį. 

„Susisiekus su savininke, pirminiais duomenimis, vietine gyventoja, paaiškėjo, kad savo automobilį čia ji paliko pati. Moteris paaiškino, kad viduje daiktų nebuvo. O žibintas – sudaužytas seniai. Pretenzijų savininkė neturėjo niekam, pareigūnų pagalbos neprireikė“, – portalo kauno.diena.lt žurnalistams antradienį kalbėjo Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Pasak jos, duomenų apie tai, kad būtų įvykdyta nusikalstama veika, šiuo metu neturima.  Kauno rajono pareigūnai spręs, jei „Peugeot“ trukdo eismui ar kelia pavojų, įpareigos savininkę transporto priemonę patraukti.

Kiek laiko automobilis paliktas atlapotomis durimis, nežinoma. Tačiau, O. Vaitkevičienės teigimu, savininkė pažadėjo uždaryti „Peugeot“ duris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Feisbukiniams balvonams viskas rūpi. Galėjo dar apuostyt, kaip šunes....

Greiciau

Greiciau  portretas
Kazka issiveze is masinos

Kas savininke

Kas savininke portretas
Vardas pavarde
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių