Su neįgaliu sūnumi Klinikose apsilankiusi moteris gydytojo taip ir nesulaukė

  • Teksto dydis:

Neįgalų vaiką auginanti drabužių kūrėja Indrė Šimaitytė-Kvedarienė patyrė nemalonių išgyvenimų. Pas gydytoją Kauno klinikose užsiregistravusi moteris su sūnumi turėjo laukti dvi valandas, o tada sužinojo, kad gydytojas dar negrįžęs iš atostogų.

„Seniai nebuvau Klinikose. Bet tai taip blogai. Atėjome su mažyliu prieš 9 val., nes buvome užsiregistravę 9 val. Pasakė, kad lauktume prie 155 kabineto. Laukiame. Viskas būtų nieko tokio, galėčiau ir valandą laukti, bet mažylis nevaikšto, pyksta“, – savo feisbuko paskyroje rašė I.Šimaitytė-Kvedarienė.

Ji nešiojo vaiką ant rankų, o galiausiai užėjo į kabinetą ir paprašė, kad ją su sūnumi priimtų.

Tada paaiškėjo, kad gydytojas, pas kuri moteris su vaiku buvo užsiregistravusi, atostogauja.

„Kaip atostogauja, mus juk pas jį prieš mėnesį užregistravo. Galėjo bent registratūroje pasakyti, kad to gydytojo nėra ir jo nelauktume“, – nusivylė moteris.

I.Šimaitytė-Kvedarienė teigė, kad kitas gydytojas jos taip ir nepriėmė, nes buvo operacinėje.

Galėjo bent registratūroje pasakyti, kad to gydytojo nėra ir jo nelauktume.

Klinikoje apsilankiusi drabužių kūrėja piktinosi, kad įstaigoje praleido dvi valandas ir nieko nepešė.

„Prasideda vargeliai“, – reziumavo I.Šimaitytė-Kvedarienė.

„Atsiprašome pacientų už patirtus nesklandumus ir laukimą. Ši situacija Veido ir žandikaulių chirurgijos klinikoje mums yra žinoma. 

Reaguodami į ją ir siekdami suteikti reikiamą konsultaciją pacientams, kurie buvo atvykę numatytu laiku, buvo perorganizuotas klinikoje dirbančių kitų profesionalių gydytojų darbas. Atvykusių pacientų klinikos darbuotojai paprašė šiek tiek palaukti, kol kiti gydytojai sugrįš iš operacinių ir galės suteikti reikiamas sveikatos priežiūros paslaugas. Mūsų žiniomis, keletas pacientų sutiko palaukti ir konsultacijos įvyko. 

Dėsime visas pastangas, kad tokios situacijos daugiau nepasikartotų“, – portalui kauno.diena.lt situaciją pakomentavo Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės Kauno klinikų Komunikacijos tarnybos vyriausioji specialistė Eglė Audickaitė. ​​​



NAUJAUSI KOMENTARAI

o kaipgi kitaip

o kaipgi kitaip portretas
juk tas daktaras dirba klinikose vieną - dvi valandas savaitėje. O kitas - keliose privačiose klinikose, maloniai prašom.

;]

;] portretas
Deja, bet Klinikose dažnai taip. Turi "taloną" 08:20 . Kokią 09:00 (geriausiu atveju) ateina daktaras (-ė) - baisiai skubantys ir labai nepatenkintais veidais. Ir tada 2 minučių intervalais bando "pravyti" laukiančius. Ir tada pareina "galim daryti procedūrą, galim nedaryti, jokios garantijos, man jokio skirtumo kaip jums bus..." ... ir iš vis, kodėl drįstama trukdyti didžiai susireikšminusius korifėjus. Betrūksta tik kad nukreiptų į savo privačią kliniką jei nori kokybiškos paslaugos (teko turėti tokią situaciją nuvedus vaiką).

bbd

bbd portretas
Kodel tose klinikose tokie sudini atlyginimai ir dar pratesinejamos nuolat terminuotos sutartys?
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių