Nepatogumai keleiviams: kilstelėjęs galvą, tvarkaraščio nepamatysi

Naudotis Kauno visuomeniniu transportu patogu ne tik dėl „Žiogo“ atsiskaitymo programėlės, bet ir dėl elektroninių tablo stotelėse. Jie realiu laiku rodo, kurio maršruto autobusai, troleibusai netrukus bus stotelėje. 

Pripratę prie šios naujovės kauniečiai jos pasigedo Kęstučio g. Muzikinio teatro stotelėje.

„Autobusų ir troleibusų grafikai yra išklijuoti stotelėje, bet daug patogiau pakelti akis į ekraną ir pasitikrinti, ar jau atvažiuoja tas, kurio lauki. Šią savaitę tokios galimybės čia nebeliko. Ekranas yra, tik jis nebeveikia. Ar tai rimti gedimai? Tikiuosi ekranas netrukus ims veikti“, – sakė kaunietė, susisiekusi su portalo kauno.diena.lt redakcija.

Elektroninę visuomeninio transporto sistemą valdo „Kauno autobusai“. Jų atstovas per Kauno miesto savivaldybę informavo, kad ekranas Muzikinio teatro stotelėje neveikia dėl kelio remonto darbų Nemuno gatvėje. Nepatikslino, kada jo veikimas bus atnaujintas.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Ekranas yra, tik jis nebeveikia.

Portalas kauno.diena.lt jau skelbė, kad Nemuno gatvė uždaryta dėl jos rekonstrukcijos. Bus atnaujintos požeminės komunikacijos ir kontaktinis troleibusų tinklas, atsiras daugiau erdvės pėstiesiems – bus praplatinti šaligatviai.

Eismo ribojimai šia gatve, kuria šiuo metu transporto eismas draudžiamas visiškai, gali trukti iki rudens. Laikinai čia nekursuoja ir viešasis transportas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne_emygeriams

Ne_emygeriams portretas
Prie Molo stotele gana intensyvi keleiviu srautu, bet taip ir niekad neatsirado tablo...

Hi

Hi portretas
Jai vairuotojas galinėje stotelėje galėtų valyti sėdynės tai gal jūs laukdami autobuso patys stotelės apsikuopkit ( sniegą pvz. žiemą nukaskit) bent jau dėl stotelių pretenzijų nebus tada

Keleivis

Keleivis portretas
Prie autobusu stoties pastoviai neveikia , atvaziuoja zmones is kitu rajonu ir sunku susigaudyt autobusu troleibusu grafike.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių