Senamiestyje – stulbinantis elgesys: balkonas virto pavojinga šiukšline, perspėjimai negelbsti

  • Teksto dydis:

Pasivaikščiojimas M.Daukšos gatve gali atnešti nemalonių siurprizų ar net baigtis nelaime. Vienas septintojo namo balkonų yra paverstas šiukšline, kurioje visokio „gėrio“ – su kaupu tikrąją to žodžio prasme.

Kalėdinės eglutės liekanos, kažko prikrauti maišeliai, indai. 

Panašu, kad savininkui ir gyventojams nesispjauti, kad daiktai ir įvairios atliekos gali pradėti kristi per balkono sieneles ar neatlaikę vėjo bus jo nupūsti nuo krūvos, kyšančios virš balkono turėklų.

Kauno miesto savivaldybės Centro seniūnijos seniūnas Marius Švaikauskas portalui kauno.diena.lt teigė, kad šis konkretus atvejis yra žinomas.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

„Statinio techninės priežiūros patikrinimas buvo atliktas 2021 m. vasario 4 d. Patikrinimo metu nustatytiems trūkumams pašalinti duotas terminas iki 2021 m. liepos 30 d. Papildomai šių metų gegužės 6 d. buvo išsiųstas raštas atsakingam asmeniui skubiai organizuoti balkono atlaisvinimą“, – komentavo M.Švaikauskas. Anot jo, nesiėmus veiksmų, bus taikomos administracinio poveikio priemonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ta moteris - Nida Rutkauskienė yra ligonė, tempia daiktus iš konteinerių. Kitoje namo pusėje yra dar vienas jos balkonas, atrodantis taip pat. Daiktais užgrūstas ir visas butas, rūsys...

MATIJOŠAITI !

MATIJOŠAITI ! portretas
p a s i d ž i a u g i t e savivaldybės BIUROKRATŲ abejingumu, kurie,net miesto c e n t r e daro GĖDĄ kauniečiams---už tokį "rūpestį" SENIŪNUI reikėtų išrašyti VILKO bilietą

Anonimas

Anonimas portretas
atvejis yra žinomas-tradicinis biurokratų atsakas.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių