S. Skvernelis remia siekį Kaune surengti olimpinį krepšinio atrankos turnyrą

  • Teksto dydis:

Premjeras Saulius Skvernelis remia siekį Lietuvoje surengti olimpinį krepšinio atrankos turnyrą.

Kaip trečiadienį pranešė Vyriausybė, ministras pirmininkas laišku kreipėsi į Tarptautinę krepšinio federaciją (FIBA) bei išsakė paramą atrankos turnyrą į olimpines žaidynes Tokijuje surengti Kaune.

„Lietuvos Respublikos Vyriausybės vardu reiškiu tvirtą Vyriausybės paramą Lietuvos krepšinio federacijos ketinimams surengti FIBA olimpinį kvalifikacinį turnyrą 2020 metų birželį Lietuvoje“, – rašoma S. Skvernelio laiške.

Jame taip pat teigiama, kad Vyriausybė kartu su Kauno miesto savivaldybė ir Lietuvos krepšinio federacija skirs reikiamą dėmesį ir paramą šiam atrankos turnyrui.

„Vyriausybė tikisi palankaus Lietuvos teikiamos kandidatūros vertinimo“, – teigiama premjero laiške.

Lietuvos krepšinio rinktinė neiškovojo kelialapio į Tokijo olimpines žaidynes per šiemet Kinijoje vykusį pasaulio čempionatą.

Kelialapį į Tokiją rinktinė galės iškovoti papildomoje atrankoje kitų metų birželio mėnesį.

Olimpinės atrankos turnyro šeimininkė turėtų paaiškėti lapkričio pabaigoje. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zigmas

Zigmas portretas
Ponulis,tu nemandagu ir nesvaistyksvetimus pinigus,kurių ir taip nėra.Geriau grąžink,kaip zadejai pavogtas pareigūnų ir karių pensijas.Dabar prieš rinkimus nori sublizgėt.Neisdegs,permatomi abu su karbasu

kaunietis

kaunietis portretas
Kamuolys "apvalus", bet tiesa ta, kad namų "sienos" daugumoje atvejų tikrai padeda...Eiliniai "komentarų lūzeriai" , nesidominantys nei "lietuvių žaidimu", o ir aplamai jokiu sportu "praleido progą patylėti"...Jei atvirai, tai nuolatiniai troliai aplamai pliurpia niekus po visais straipsniais: ar apie šalies gynybą, ar apie miesto tvarkymą, ar apie ....viešuosius tualetus.

GERAI

GERAI portretas
TIK PINIGĖLIUS TEGUL PATYS KREPŠININKAI SUSIMOKA.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių