S. Dariaus ir S. Girėno aerodrome – įspūdinga Kauno kolegijos diplomų įteikimo šventė

  • Teksto dydis:

Šiandien, birželio 29 dieną, viename seniausių Europoje S. Dariaus ir S. Girėno aerodrome nuaidėjo Kauno kolegijos diplomų įteikimo šventė, į kurią susirinko daugiau nei keli tūkstančiai dalyvių. Šventės metu susirinkusieji net tik džiaugėsi sėkmingai baigiamuosius darbus apgynusiais studentais, bet ir klausėsi vieno populiariausių šių dienų Lietuvos atlikėjų, Justino Jaručio, gyvo garso koncerto.

Specialiai diplomų įteikimo šventei buvo pastatytas kone didžiausias Lietuvoje, daugiau kaip 1000 kv. m užimantis, paviljonas. Aerodrome budintys pilotai renginio svečius kvietė pasinaudoti unikalia galimybe – iš paukščio skrydžio pasidžiaugti augančiu ir gražėjančiu Kauno miestu.

Renginys buvo atviras visiems norintiems švęsti ir pasidžiaugti drauge su Kauno kolegija. „Džiaugiamės, kad po ilgai trukusios nuotolinio gyvenimo pertraukos, šiandien galime išvysti tiek daug šypsenų, pabendrauti, pasiklausyti koncerto ir gyvai džiaugtis kartu su absolventais šią jiems svarbią gyvenimo dieną“, – džiaugėsi renginio organizatorius ir vedėjas Edvinas Vadoklis.

Šventės pradžioje į absolventus kreipėsi Kauno kolegijos direktorius Pauliaus Baltrušaitis: „Diplomai, kuriuos šiandien atsiimsite, liudija atkaklaus ir ne visada lengvo darbo pabaigą, todėl sveikinu užbaigus šį etapą ir tikiuosi, kad šiandien surengta šventė jį leis paminėti išties iškilmingai. Tolesniame karjeros kelyje linkiu neprarasti smalsumo, nuolat mokytis, semtis žinių“, – linkėjo P. Baltrušaitis.

Sulig pirma J. Jaručio daina virš S. Dariaus ir S. Girėno aerodromo praskrido lėktuvas, kuris išmesdamas spalvotomis juostelėmis papuoštus saldainius, sukūrė įspūdingą spalvingo lietaus efektą.

Šiemet bakalauro diplomai įteikti 1272 absolventams, tarp kurių – 89 baigusieji studijas su pagyrimu. Daugiausia diplomų įteikta būsimiesiems kosmetologijos ir multimedijos technologijos specialistams. Taip pat renginio metu buvo įteiktos ir vardinės socialinių partnerių įsteigtos stipendijos gabiausiems studentams.

Kauno kolegijos nuotr.

Kauno kolegijos diplomų įteikimo šventėje buvo pasirūpinta žiūrovų saugumu, pagal tą dieną taikomus valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės operacijų vadovo reikalavimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kosmetologė

Kosmetologė portretas
Darbininkės užsieniui

Ina.

Ina. portretas
Sveikinu visus diplomų įteikimo proga ir linkiu sėkmės darbuose ir gyvenime.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių