„Rebels“ Kaune plečiasi – atidaro naują erdvę Senamiestyje

  • Teksto dydis:

Savaitgalį Kauno verslininkai pradeda skelbdami ypatingą žinią – miestiečių pamiltas „Rebels Irish Pub“ turės brolį dvynį, duris atveriantį pačioje Senamiesčio širdyje – netoli Rotušės aikštės.

Prieš penkis metus susipažinti su airiška kultūra ir virtuve Laisvės alėjoje pakvietusi erdvė sulaukė tradicijų, sporto, neįpareigojančios atmosferos mėgėjų dėmesio bei įvertinimo.

„Atėjo laikas plėtrai, o tinkamesnės tam vietos nei istorinė miesto teritorija, Kaune nėra“ – įsitikinęs penkiolika metų restoranų ir naktinių klubų srityje veiklas vystantis Daivaras Judinas.

„Rebels Irish Pub“ įsikuriantis Vilniaus gatvėje 10-uoju numeriu pažymėtame name, išlaikys geriausias airiško stiliaus baro tradicijas bei pasipildys naujomis detalėmis – erdvesnėse, per du aukštus pasiskirsčiusiose salėse ketvirtadieniais, penktadieniais ir šeštadieniais planuojami gyvos muzikos koncertai, gitarų vakarai, protmūšiai.

Partnerio nuotr.

„Elgiamės drąsiai ir, kviesdami kitus verslus į Senamiestį, norime patikinti – jo laukia naujas renesansas. Turime daug planų žiemos sezonui. Juos palaiko ir kryptingai su mumis žvelgia miesto vadovai su miesto meru Visvaldu Matijošaičiu priešakyje. Tai suteikia dar daugiau pasitikėjimo. Neabejojame, jog, baigus Rotušės aikštės remontą, kauniečiai ir miesto svečiai vėl joje bei aplinkinėse gatvėse atras netikėtas galimybes, mielas vietas, įdomius bendruomenei užsiėmimus“, – pastebėjo D. Judinas.

Jo teigimu, seniausios Kauno dalies verslininkai pastaruosius ketverius metus patyrė išskirtinius išbandymus – ne tik pandemiją, vartojimo mažėjimą, PVM grąžinimą į prieškrizinį lygį, bet ir Vilniaus gatvės, o dabar dar ir Rotušės remontą.

„Iš dalies suprantame, kodėl dabar susiklosčiusi išskirtinė Senamiesčio padėtis – visos pusės, vykstant pokyčiams, susikoncentravo į juos bei pamiršo, kas yra svarbu klientams. O juos visada domina naujumas, unikalumas, dėmesys, potyriai. Į tai mes atsižvelgsime ir kviečiame prisijungti visus“, – sakė D. Judinas.

Senamiestis nėra miręs. Netikėkite tuo.

Anot jo, „Rebels Irish Pub“ Kaune yra populiarus airiško stiliaus baras, pritraukiantis lankytojus dėl autentiškos atmosferos, kokybiškų gėrimų pasirinkimo ir draugiškos aplinkos. „Rebels“ taip pat siūlo europietiškus patiekalus, kuriuos galima rasti jų A la Carte meniu. Tai puiki vieta atsipalaiduoti tiek su draugais, tiek stebėti sporto varžybas, nes baras dažnai organizuoja sporto transliacijas.

„Kurdami „Rebels“ patirties sėmėmės keliaudami užsienyje. Vertinome geriausius pavyzdžius, gilinomės į šimtametes tradicijas. Įsitikinome, kad privalome atkreipti dėmesį į pagrindinius dalykus – interjerą, lietuviams adaptuotus patiekalus, neįpareigojančią atmoferą, muziką ir tik tokioms vietoms būdingą tikro medžio bei salyklo kvapą“, – mintimis dalijosi pašnekovas.

Partnerio nuotr.

D. Judinas įsitikinęs, jog naujasis „Rebels Irish Pub“ bus neabejotinai viena lankomiausių vietų Senamiestyje, kviečianti dalintis bendryste, laiku, dovanojanti originalius vakarus bei pasiūlanti turiningą laisvalaikio praleidimą.

„Senamiestis nėra miręs. Netikėkite tuo. Progreso nesustabdysi, todėl su šarminga gaidele skelbiame savaitgalio ir naujo sezono pradžią“, – sakė vienas iš „Rebels Irish Pub“ įkūrėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

P.Morkūnas

P.Morkūnas  portretas
super tik kainos airiškos
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių